Odp: Sparingi przed runda jesienną - 02/07/2016 18:19
Na twitterze ktoś wynalazł i tu podrzuciłem. Chyba nie podejrzewałeś mnie o znajomość hebrajskiego Wejście psa na boisko to póki co najciekawsze wydarzenie w meczu.
Na twitterze ktoś wynalazł i tu podrzuciłem. Chyba nie podejrzewałeś mnie o znajomość hebrajskiego Wejście psa na boisko to póki co najciekawsze wydarzenie w meczu.
Czort Cię tam wie heh... dziękówka za link, bo śmiga ładnie.
Fakt, ciekawsze już były rozgrywki juniorów.
Co zauważyłem:
- murzyn z nr 9 kręci naszą obroną jak chce
- nieład taktyczny u nas(spore dziury w środku, nie do końca chyba wiedzą co mają grać)
- Kort dla mnie słabo
- Delev nawet potrafi dośrodkować
- chłopaki chyba zaczną grać piłką od tyłu, chociaż czasem mają jeszcze nawyki lagi do przodu
- wejście psa na boisko
---------------------------------------------
- dziwnie zakładają pressing: zawsze kogoś brakuję
- Matynia znów kontuzja chyba (mi wyglądało na dwugłowy uda)
Ostatnio edytowany przez: Ambasador, 2 lipca 2016, 18:42 [3 raz(y)]
Odp: Sparingi przed runda jesienną - 02/07/2016 19:23
Kolejny sparing gramy w ustawieniu 4-2-3 bo napastnik, którego oficjalnie posiadamy nadaje się co najwyżej do wypożyczenia do 1 ligi albo na sprzedaż i zakup kogoś kto będzie agresywny, kreatywny i przede wszystkim będzie umiał zapanować nad piłką i znał podstawy pozycji NAPASTNIK
Wierny Pogoni Szczecin.
Piłkarze i trenerzy przychodzą i odchodzą.
UWAGA !!! Z debilami nie podejmuję dyskusji i im nie odpowiadam.
Kolejny sparing gramy w ustawieniu 4-2-3 bo napastnik, którego oficjalnie posiadamy nadaje się co najwyżej do wypożyczenia do 1 ligi albo na sprzedaż i zakup kogoś kto będzie agresywny, kreatywny i przede wszystkim będzie umiał zapanować nad piłką i znał podstawy pozycji NAPASTNIK
To tylko sparing...ale:
+ fajnie zakładają pressing na połowie rywala...będzie drużyna słabsza technicznie i to się będzie udawać.
+Delev może być wzmocnieniem
+pies który zakonczyl beznadziejna kopanine w pierwszej części gry.
-Drygas zupełnie pogubiony jak na ten moment.
-Kontuzja Matyni
-gra Zwolaka.Na dzisiaj jedyny argument za nim to to że jest wychowankiem
Gryfus Szczeciński co się martwisz? Będzie napastnik najpózniej do piątku.
Drugie i prawdopodobnie już ostatnie wzmocnienie ataku najpóźniej do piątku. Napastnik.
Potwierdzone info.
Będzie będzie - przykryjemy tą ligę. W poniedziałek konfa, przedstawiony zostanie Gryfus jako nowy atakujący (szlifuje właśnie formę pisząc 100 post w ciągu 3 dni)
To tylko sparing...ale:
+ fajnie zakładają pressing na połowie rywala...będzie drużyna słabsza technicznie i to się będzie udawać.
+Delev może być wzmocnieniem
+pies który zakonczyl beznadziejna kopanine w pierwszej części gry.
-Drygas zupełnie pogubiony jak na ten moment.
-Kontuzja Matyni
-gra Zwolaka.Na dzisiaj jedyny argument za nim to to że jest wychowankiem
Zgadzam się w pełni z tymi słowami.
Zaniepokoiła trochę sytuacja z Matynią. Oby chłopak doszedł szybko do siebie.
Drygas szybko się ogarnie.
Wierny Pogoni Szczecin.
Piłkarze i trenerzy przychodzą i odchodzą.
UWAGA !!! Z debilami nie podejmuję dyskusji i im nie odpowiadam.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.