Szczerze wątpie ,że miałby odejść,nie po to podpisywał nowy kontrakt pod koniec roku,mówił wtedy ,że dostał konkretne warunki ,zapewne przedstawiono mu cele o jakie Pogoń będzie walczyć w najbliższej przyszłości ,co też przekonało,mówił także, że jest chłopakiem stąd i to też swoje robi.Moim zdaniem nie ma tematu odejścia Zwolaka.Mogę się mylić ale naprawde wątpie.
Tylko Pogoń, Ukochana Pogoń! Cały Szczecin czeka na zwycięstwo Twe! 💙❤️
Odp: Sparingi przed runda jesienną - 25/05/2016 09:20
Można wrócić z tematem:
"Przygotowania zaczynamy już 13 czerwca. Wyjeżdżamy na dziesięciodniowe zgrupowanie do Wronek. Będąc w Szczecinie zagramy pierwszy letni sparing. Jeśli chodzi o rywala, to nie chciałbym podawać szczegółów, bo jest to dosyć gorący temat i rozważamy dwie kandydatury na sparingpartnera. Na obozie gramy dwa mecze i po powrocie z obozu zagramy jeszcze jedno spotkanie. Otrzymaliśmy dwie oferty. Jedna z nich to zagraniczny wyjazd z bardzo atrakcyjnym rywalem. Druga również z ciekawym przeciwnikiem, który chciałby przyjechać do nas. Są te dwie opcje, które w najbliższym czasie rozstrzygniemy – mówił Stolarczyk.
Możliwe jest również rozegranie piątej potyczki przed inauguracją sezonu. Lecz jest to rozwiązanie czysto hipotetyczne. - Byłby to mecz ze słabszym zespołem w środku tygodnia – wspomniał nowy szkoleniowiec Dumy Pomorza - Kazimierz Moskal."
Szkoda, że Wronki, a nie Pogorzelica. Wolałbym, aby hajs zostawiali w naszym Województwie.
Odp: Sparingi przed runda jesienną - 25/05/2016 09:50
Sandra Spa jest latem dwukrotnie droższe, nawet przy ich rabatach jest to stawka dość wygórowana, a boiska na miejscu brak, że nie wspomnę o jedzeniu w tradycyjnym polskim stylu
Latem nad morze? To trzeba by było chłopaków z SKPS zatrudnić aby pilnowali żeby nikt w miasto nie leciał
W trakcie pierwszego sezonu w I lidze zapytałem Mizaka, czemu nie jadą latem do Pogorzelicy. W odpowiedzi usłyszałem, że Petasza byśmy już mogli nie znaleźć...
18 czerwca - Energetyk Gryfino (g. 17, boisko w Gryfinie)
25 czerwca - Śląsk Wrocław (g. 17, boisko we Wronkach)
2 lipca - Hapoel Beer Szewa (g. 17.30, boisko w Opalenicy)
9 lipca - rywal w trakcie ustalania
Odp: Sparingi przed runda jesienną - 18/06/2016 15:54
Wiem, ale na ławce siedzi S. Murawski i Czerwiński, więc być może Rudol jest szykowany na "nową" pozycję.
Gra Nunesa w środku to był niewypał, dlatego zdziwienie, że nadal go tam pchają. Tym bardziej, że na flance robił dobrą robotę.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.