Odp: Sparingi przed runda jesienną - 09/01/2016 13:18
Kto oglądał?
Jak wypadł nowy Węgier?
Ktoś pokazał się z dobrej strony?
Wiadomo, że przeciwnik to niski kaliber i nie ma co za bardzo oceniać, ale jestem ciekaw.
Ja poczekam na głębszą analizę kogoś kto oglądał na miejscu.
Podobał mi się jak wychodził po piłki Walski, Lewandowski waleczny, nie odpuszczał i na wślizgu kilka razy.
Adam nie odda Adamowi łatwo wolnych a nowy Adam bramka i chyba 3 asysty.
Druga połowa to już inna jakość i zabawa Chłopaki trochę kombinowali ale byli bardzo skuteczni. Nunes w roli ofensywnego pomocnika to nie musi być głupi pomysł. Węgier ma dobrą dynamikę i technikę - to widać przy każdym kontakcie z piłką. Zobaczymy jak będzie dalej.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Odp: Sparingi przed runda jesienną - 09/01/2016 14:29
W pierwszej połowie była kopanina. Przeważaliśmy, ale jakoś niejednoznacznie. Druga to inna bajka, różnica kilku klas była widoczna goły okiem. Ciężko ocenić obronę, bo praktycznie nie mieli pracy. Pomocnicy się bawili, mieli bardzo dużo miejsca. Węgier pokazał kilka ładnych zagrań (Frączczak ukradł mu drugą bramkę ) widać, że jest szybki i umie znaleźć kolegów z drużyny. Bramka po ładnym przyjęciu i pewnym strzale z woleja.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.