Odp: Sparingi przed runda jesienną - 17/01/2015 13:46
Hernani jest zbyt spięty i wysoki by sobie radzić z zwinnymi i dynamicznymi zawodnikami. W mojej opinii i z Dąbrowskim w składzie byśmy przegrali ten mecz, dlatego że ten drugi ma dokładnie ten sam problem co Hernani, tyle że potrafił strzelać bramki. O tym że dni Dąbka są policzone w Szczecinie świadczyła jego reakcja po golu Taku na 2:0 z Koroną. Błękitni jako drużyna nam nie leży, gdyby nie kupiony mecz przez Ptaka w I lidze to nie wiem kiedy ostatni raz z nimi wygraliśmy. W stargardzie jest drużyna i mecze z Pogonią dla nich są jak mecz o 6 pkt, wiadomo że zawodnicy chcą się wybić i trafić gdzieś wyżej. W szczecinie jest grupa najemników grająca w ekstraklasie. Większość jest za słaba za wyjazd za granicę lub za stara tak więc w takich meczach wyniki przeważnie pada na korzyść tej teoretycznie słabszej drużyny.
„Kłamstwo powtórzone tysiąc razy staje się prawdą.”
Odp: Sparingi przed runda jesienną - 17/01/2015 13:54
A może tak nie jest? Od nie dawna dopiero klub stawia na młodych zawodników z regionu. To jak nazywać gościa urodzonego w innym mieście czy kraju. Bo to że jest piłkarzem to każdy wie. Jak masz dawać tylko cytaty dla podkrętki pocisku to lepiej zajeb z baranka w monitor. Może wtedy się ogarniesz.
„Kłamstwo powtórzone tysiąc razy staje się prawdą.”
Ale to chyba nic nowego. No może po za ostatnią runda gdzie grał przyzwoicie. Ale pół roku na 4 lata spędzone w Pogoni to niewiele. Większość czasu kopał się w czoło. Dlatego tym bardziej szkoda mi Dąbrowskiego, który z kolei po za ostatnia słabą rundą w Pogoni grał dobrze. No ale, pożyjemy zobaczymy....
Odp: Sparingi przed runda jesienną - 17/01/2015 15:23
Apeluje do wszystkich forumowiczów, bo to już naprawdę staje się nie smaczne.... Miejcie szacunek do siebie, bo w końcu co Nas łączy Pogoń!!!!
I te wzajemne przepychanki , a w innym temacie wyzwiska w stylu "głąbie , wypierdalaj... " , od tego wszystkiego normalnie ręce opadają.... Po raz kolejny się zapytam " skąd w Was tyle agresji ".... Czy nie można normalnie wymieniać się poglądami?
Ja wiem że kiedyś skończy się Nasza droga, Ja wiem że ucichnie Nasz vocal, zostawić coś po sobie nie tylko na pokaz....
Żeby nadszedł Mistrza czas - Módl się za Nami.....
Odp: Sparingi przed runda jesienną - 17/01/2015 18:42
@DP po tym jak poprosilem zebys pisal mniej zaczeles drugi dzien wyrzucac z siebie glupie posty , wiec powtorze pisz duzo MNIEJ ale rozwazniej, bo robisz smietnik na tym forum.
Maksymalny postaraj sie troche tonowac swoj ostry jezyk bo choc piszesz ciekawie hm...moze ujme to lepiej: barwnie i da sie z Toba zgodzic w paru kwestiach to te wrzuty co post wywoluja agresje w innych , pozniej zamiast dyskutowac leca wrzuty.
Blekitni napewno bardziej sie spinali na sparing z Pogonia tak jak i beda niesamowicie zmotywowani na cracovie. To dla nich duza szansa zeby sie pokazac i byc moze otworzyc sobie drzwi do lepszej przyszlosci. Mam na mysli pilkarzy, bo nie sadze ze klub ma zbyt wielkie aspiracje. Jakby nie bylo to sparing i zobaczymy jak bedzie to wygladac w lidze.
Ostatnio edytowany przez: cfan, 18 stycznia 2015, 00:11 [1 raz(y)]
Odp: Sparingi przed runda jesienną - 17/01/2015 19:34
Dajmy sobie już spokój z tym Dąbrowskim. Zbawić by nas nie zbawił, zamiast spiąć tyłek i walczyć o skład spakował walizki i płacze jak to źle było mu w Szczecinie. Trudno, życie toczy się dalej.
Temat przyjścia Czerwińskiego już teraz nadal aktualny:
Odp: Sparingi przed runda jesienną - 17/01/2015 19:49
Apel o spokój ale Ty Zyguś szpilę musiałeś mi wbić. Otóż wyobraź sobie, że gadka o Błękitnych akurat tu pasuje bo to temat o sparingach. Natomiast to Ty z tym Dąbrowskim i Czerwińskim przenieś się do właściwego tematu (wzmocnienia i oslabienia - najlepiej). Gadka o tych stoperach i tak nic nie da, bo kto by tam nie stał to niewiele zmieni skoro w bramce ręcznik wisi.
P S Ze swojej strony kończę z wulgaryzmem i personalnymi wycieczkami.
Ostatnio edytowany przez: Maxymalny, 17 stycznia 2015, 19:55 [1 raz(y)]
Odp: Sparingi przed runda jesienną - 24/01/2015 10:48
Radosław Janukiewicz
Adam Frączczak
Wojciech Golla
Hernani
Ricardo Nunes
Mateusz Matras
Rafał Murawski
Karol Danielak
Michał Janota
Vladimiris Kamess
Marcin Robak
Skład na mecz z Flotą, wygląda na taki którym będziemy grali w sezonie
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.