taka transmisja to żaden problem, potrzeba lapka z dostępem do neta i kamera, no nie da się ukryć, że również troszkę wiedzy robiłem juz to i szczerze dziwie się , że czasami brakuje takich pomysłów w klubie.
Odp: Sparingi przed runda jesienną - 04/07/2013 10:54
A z drugiej strony obecna kiepska sytuacja finansowa wyjdzie na plus.Mianowicie taka ze Smolny dal w koncu pracowac trenerowi i na sile nie pcha mu swoich gwiazek.Drugi plus ze brak kasy doprowadzil ze te wlasnie przeplacone gwiazdy sa w pierwszej kolejnosci do odstrzalu.Teraz tak naprawde pozyskujemy lub bedziemy graczy ktorych malo kto zna a pewnie gorzej od Budek sie nie zaprezentuja.Ale czy dopiero tak slabe wyniki finansowe musialy zmusic Grzesia aby sie opamietal? Tak czy inaczej,teraz powinno juz byc tylko lepiej (mam na mysli gre Pogoni)
To samo tyczy sie mniej lub bardziej lubianych pilkarzy, ktorzy przez Szczecin sie przewineli w ostatnich 15-20 latach. Roznica jest taka, ze Wdowiec sie przyznal i swoje odpokutowal, a inni bezczelnie potrafia robic wode z mozgu, ot chocby cala ptakowa ekipa, ktora wprowadzila Pogon do ekstraklasy.
Odp: Sparingi przed runda jesienną - 04/07/2013 12:53
Dokładnie tak jak pisze Przema.
Wdowczyk ma u mnie szacunek za to, ze sie przyznal i odpokutowal.
A ilu innych trenerow tak zrobilo? Czeslaw "700 polaczen" M. albo nowy trener Floty byliby lepsi od "wdowca" ?
Sam sobie odpowiem Nie byliby.
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Olimpique ma podpisaną umowę z Canal +, która mówi, że jeśli tylko dostępny jest sygnał z meczu (nawet sparingowego), to Canal + musi go transmitować we Francji.
Problemem było to, że wyprodukowanie sygnału leży po stronie Pogoni, która musi za to zapłacić od 60 do 100 tys. złotych. Mroczek marudził, że im się to zwyczajnie nie opłacało, bo zyski z reklam nie pokryją kosztów transmisji.
Jeśli produkujemy sygnał to albo w jakiś sposób Olimpique to na nas wymusił, znaleźliśmy sponsora, który w zamian za reklamy to opłaci, albo jakaś telewizja jest chętna do transmisji.
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.