kto co komu kazał i kto co podał jest w tej sytuacji mniej ważne, zarząd, czy rzecznik - wszyscy działają pod szyldem Pogoni
a drugie dno jest z pewnością takie, że wiadomo było, że mecz zostanie rozegrany w Dreźnie od samego początku, podawali ten grodzisk dla zmyłki, bo i tak wiedzieli, że do grodziska się nikt nie wybierze w większej liczbie.
a jak to w przeszłości było robione mecz w Niemczech były ostatnio odwoływane z powodów współpracy polskich mundurowych z niemieckimi - podanie innego miejsca na kilka godzin przed to doskonała okazja do zmylenia kibiców - jednych to oburza, a druga osoba nie zwrócili na to uwagi
niesmak jednak pozostaje, bo te drugie dno jest widoczne w działaniu klubu
z jednej strony mamy dezinformację na temat miejsca rozgrywania sparingu tak aby zmylić kibiców a z drugiej strony na stronie oficjalnej zachęca się mocno kibiców do zakupu zgodowego szaliczka Pogoń-Legia za 35 złotych
reklamuje się, że fanpage jest na tym a nie innym miejscu (13 miejsce) jakby to był mega sukces, nie pisze się natomiast o takich rankingach jak ten Polska piłka - raport medialny sierpień 2012
strona 13 jak widzę pokazuje efekty pracy - bez wyliczania, czy to zarządu, marketingu, oficjalnej, czy rzecznika
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Pogoń Szczecin ustaliła wstępny plan przygotowań do rundy wiosennej sezonu 2012/13. Szczecinianie pojadą na dwa obozy - do Pogorzelicy (14-23 stycznia) oraz Turcji (28 stycznia - 8 lutego).
Wiadomo także, że 16 stycznia w Pobierowie Pogoń zagra w meczu sparingowym z liderem pierwszej ligi Flotą Świnoujście.
Odp: Sparingi przed runda jesienną - 22/11/2012 16:11
I znowu jadą do Turcji w terminie gdy 3/4 Europy normalnie gra sezon. Ciekawe jakich sparingpartnerów zaproszą? Pewnie znowu 2 i 3 ligę turecką oraz Uzbeków lub jakichś Ormian. Przyjadą z gorącej Alany na śnieżne, zmrożone płyty i będą się aklimatyzować do maja.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Odp: Sparingi przed runda jesienną - 04/12/2012 16:21
W sparingu z Energetykiem moim zdaniem najlepiej się "sprzedał" Wókliewicz dużo biegał walczył widać było że chciał się pokazać. A w drużynie Pogoni... mizeria, naprawdę pierwszą połowke lepiej przemilczeć, w drugiej murzyn z 5-tka na plecach wyróżniał się techniką ale tak jakby bał się podejmować ryzyka i ciągle grał do najbliższego zawodnika. Co jeszcze?
Szubert wszedł od początku drugiej połowy i można powiedzieć że jest szybki i ma depnięcie, ale to chyba na tyle. Zresztą on był ustawiony jako prawy skrzydłowy przez Gołubowskiego(?) nie dostawał piłek , przez co często się wracał i starał się pomagać kolegom. Na koniec ale to tak w ramach ciekawostki należy wspomnieć o czarnoskórym zawodniku nr 18 który po zdobyciu bramki z 20-22 metra petardą zaczął celebrować bramkę jakby wyszedł mu strzał życia, mianowicie zrobił 3 takie jakby backflipy?
Naprawdę będę zaskoczony jeśli kogokolwiek ZAKONTRAKTUJĄ po TYM sparingu.
PS: Po zejściu czarnego szrotu weszła polska młodzież i.. rozruszali ofensywe nie wiem w czym oni sa słabsi
Szubert wszedł od początku drugiej połowy i można powiedzieć że jest szybki i ma depnięcie, ale to chyba na tyle. Zresztą on był ustawiony jako prawy skrzydłowy przez Gołubowskiego(?) nie dostawał piłek , przez co często się wracał i starał się pomagać kolegom. i
Wlasnie o to chodzi. Nie dostawal pilek. To jest wlasnie taki gosciu na ktorego rzuca sie (idealnie wyobrazam sobie klasyczne zagrania Ediego) pilke on biegnie i wie co ma z nia robic. Ma depniecie i kopa. Tutaj Golubowski mozliwe ze popelnil blad, bo ja bym go dal do ataku od razu.
Mam nadzieje, ze sie w miare pokazal i dadza mu jeszcze szanse Wierze w tego zawodnika.
Szubert wszedł od początku drugiej połowy i można powiedzieć że jest szybki i ma depnięcie, ale to chyba na tyle. Zresztą on był ustawiony jako prawy skrzydłowy przez Gołubowskiego(?) nie dostawał piłek , przez co często się wracał i starał się pomagać kolegom. i
Wlasnie o to chodzi. Nie dostawal pilek. To jest wlasnie taki gosciu na ktorego rzuca sie (idealnie wyobrazam sobie klasyczne zagrania Ediego) pilke on biegnie i wie co ma z nia robic. Ma depniecie i kopa. Tutaj Golubowski mozliwe ze popelnil blad, bo ja bym go dal do ataku od razu.
Mam nadzieje, ze sie w miare pokazal i dadza mu jeszcze szanse Wierze w tego zawodnika.
to jakiś Twój znajomy/rodzina czy co? pozdro
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.