Odp: Sparingi przed runda jesienną - 11/08/2012 17:12
Djousse to powinien po 3 godzinny dziennie strzały trenować. 1 bramkę strzelił z metra na pustą, a przy drugiej nieczysto trafił w piłkę, ciągle tylko napierdala na siłę, a po gwizdach już się bał strzelać więc tylko oddawał piłkę Na chwilę obecną myślę, że z Traore będzie większy pożytek bo wykazuje większy spokój przy wykorzystywaniu sytuacji. Generalnie skład w pierwszej połowie zagrał przeciętnie - Budka 0, to już Wiśniewski chyba lepiej zagrał, gdyby nie Frączczak to prawe skrzydło by nie istniało. Adam dobrze się podłączał ale z tyłu już gorzej. Hernani niestety jak zwykle - słabo. Aka moim zdaniem bez rewelacji, zaliczył kilka takich piłek, których po prostu nie wypada tak grać na tym poziomie, nie zagrał jakiegoś kluczowego podania - Mosnikov zdecydowanie lepszy w kreowaniu gry. Pewnie gdyby nie Edi to do przerwy było by 0:0. Bonin w mojej opinii słabo, Kolendowicz zdecydowanie lepszy i lepiej współpracuje z Pietruchą a do tego widać, że poprawił trochę dośrodkowania, nawet rożne wykonywał.
Na ofi pisali, że 2-3 tygodnie, wczoraj o kulach chodził po kaskadzie, także jest jakieś wzmocnienie na start ligi
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
3 ligowej . Teraz zobaczylem sklad Kotwicy i widac Kowal stacza sie coraz nizej . Idzie tropem Dziuby , ktorego nowym klubem zostal Wlokniarz Okonek , bodajze okregowka wielkopolska.
Odp: Sparingi przed runda jesienną - 11/08/2012 20:50
Kosa tylko, że Edi się przypierdalał 1 do Frączczaka (słusznie), a 2 raz do Dąbrowskiego po rożnym, gdzie zawodnika ewidentnie nie upilnował Hernani. Dąbrowski z resztą pokazywał ręką na Hernaniego, a Edi jednak nadal miał pretensje do niego, choć tak naprawdę uratował Hernaniemu dupę.
Trener celowo nie wystawił Lewandowskiego i Zwolińskiego ze względu jak to określił duże obciążenie młodych organizmów w ostatnim czasie. A co do Ławy to jeśli się nie przesłyszałem to Bartosz może pauzować ok. 2-3 miesięcy ale tak jak zaznaczam nie wiem czy dobrze usłyszałem.
Odp: Sparingi przed runda jesienną - 05/09/2012 19:30
Oficjalka podaje ze sparing z Erzgebirge zostal odwolany przez trudna sytuacje kadrowa. Tymczasem klub z Aue informuje ze bali sie o bezpieczenstwo na Stadionie bo dostali jakies informacje od polskiej psiarnii. wiec ktos tu klamie
Odp: Sparingi przed runda jesienną - 05/09/2012 21:22
A zwykli ludzie łykają takie zagrywki władz. Komentarze na v.pl masakryczne. Chwalenie PZPNu za kary za bluzgi i zwalanie winy za odwołanie sparingu na "debili z młyna". Co się dzieje z tymi ludźmi?! Myślałem, że społeczeństwo w końcu przejrzy na oczy i dostrzeże, co tak na prawdę robią media, psy i władze w tym kraju, ale coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że większość ludzi nie myśli samodzielnie i uznaje za świętość wszystko co im powiedzą w TV. Byłem przekonany, że władza w końcu tak przegnie, że każdy dostrzeże co tu się wyrabia. Widać myliłem się...
Ostatnio edytowany przez: hejpogongol, 5 września 2012, 21:28 [1 raz(y)]
"Każdy sobie powinien z nas zadać pytanie, Czy kurwa chce grać dla Pogoni Szczecin, czy nie? Jak nie, to kurwa wypierdalać i tyle"
Pewnie godzine przed meczem napisza ze nastapila zmiana miejsca rozgrywania meczu.
Ty jasnowidz!
W sumie od początku smierdzial ten przyjazd niemców do Polski. Przykre że nasza ofi się bawi w takie akcje
A czego tu się spodziewać po "obrzezanym rzeczniku".
To co kazali napisac to napisal. Nie wiem w czym problem i po co szukanie drugiego dna w tym. Pewnie zarzad kazal mu podac info, ze mecz w Grodzisku a on sam z siebie mial sie wylamac i napisac o Dreznie ?
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.