Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Odp: Sparingi przed runda jesienną - 07/07/2012 18:10
Afrykańczycy nic nie strzelili ,Zwoliński też nie wiadomo czy udźwignie ciężar zdobywania bramek. Do wzięcia jest Biliński który był najlepszym strzelcem Wisły Płock , Ruch Chorzów ze względu na dużą ilość napastników chce sprzedać Flisa, a może by tak udało się dogadać z Wojciechowskim co do Teodorczyka z Polonii Warszawa. Pogoń musi spróbować pozyskać jakiegoś skutecznego napastnika , napewno stopera 1 lub 2 , no i ktoś na lewą obronę w zastępstwo Pietruszki jest potrzebny.
Ciekawą rzeczą jest że w Pogoni nie brakuje zawodników starszych lub jak kto woli doświadczonych bo na każdej pozycji tacy są oprócz defensywnego pomocnika tu są sami młodzi Szałek , Golla czy Rudol przydałby się taki Injac który pożegnał się właśnie z Lechem Poznań.
Odp: Sparingi przed runda jesienną - 07/07/2012 19:13
Dabrowski dosc stabilnie, pewniejszy niz wiliams, ogolnie w pierwszej polowie dominowala Omania a w drugiej Pogon grajac przeciwko rezerwom nie potrafila nic strzelic. na plus za druga polowe Bonin, Traore nie widoczny, Wisniewski tez kilka razy zawalil.
Odp: Sparingi przed runda jesienną - 07/07/2012 19:18
Puchallowen a jak wypadli Rogalski i Łuszkiewicz bo dla Rogala to miał być mecz o być albo nie być a dla Łuszkiewicza o dołączenie do kadry Ekstraklasowej Pogoni lub 3-ligowych rezerw.
Puchallowen a jak wypadli Rogalski i Łuszkiewicz bo dla Rogala to miał być mecz o być albo nie być a dla Łuszkiewicza o dołączenie do kadry Ekstraklasowej Pogoni lub 3-ligowych rezerw.
jak dla mnie to rogalski strasznie ospały...
traore jak moznabylo sie spodziewać słabo, ale z drugiej strony djousee poza krzykami "kurwa mac" też nic nie pokazał.
najlepiej i tak moim zdaniem zagral Hricko.
p.s budka przesłaby.
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
jak dla mnie to rogalski strasznie ospały...
traore jak moznabylo sie spodziewać słabo, ale z drugiej strony djousee poza krzykami "kurwa mac" też nic nie pokazał.
najlepiej i tak moim zdaniem zagral Hricko.
p.s budka przesłaby.
A jak Bonin (z relacji wynikalo, ze niezle) i Mosnikov?
Nowi według mnie tak:
Bonin dużo biegał ,pokazywał się ale za dużo holował piłkę i dużo przez to strat. 2 groźne strzały z dystansu na plus. Dąbrowski - bez szału niby bez większych strat ale niewidoczny. Traore tu dla mnie pozytyw, dużo wychodzi do piłek, potrafi przytrzymać, rozrzucić grę, technicznie dobry ale nie będzie to typowy snajper (takiego brakuje). Gra Pogoni- bardzo dobra jak po tygodniu treningów. Duzo gry z pierwszej piły, mało strat, niezłe tempo, w obronie bardzo pewnie. Ale największe wrażenie na mnie zrobił kto .... Sergiej Mosnikov. Ma chłopak bardzo duzy potencjał. Super rozgrywał piłkę. Nie wiem jak to się stało, że nikt wcześniej nie dawał mu szans gry. Zobaczycie to będzie odkrycie sezonu. Jest naprawde niezle. Juz nie mogę się doczekać sezonu.
Odp: Sparingi przed runda jesienną - 13/07/2012 13:10
Sam Smolny w wywiadzie dla v-ki powiedział że na wiosnę najbardziej ubolewał że Mosnikov nie grał i że ma nadzieje że teraz Skowronek da mu szanse bo to piłkarz spokojnie na Ekstraklasę in plus a wydaje się że Smolny ma coś do powiedzenia szczególnie jeśli u nas jest taki młody trener więc jest nadzieja że dostanie szansę(oby).
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.