Mam nadzieję, że nie bronisz ofi, (bo dla chcącego nic trudnego) i jest to jakaś ironia. Dysponując takimi środkami jakie ma ofi nie problem relacjonować przez telefon, dzwoniąc, do kogoś kto w ciepłym pokoju wrzuca relację na komputer. Da się robić fotki i jednocześnie ze słuchawką na uchu zdawać relację, czy przy podobnych temperaturach nagrywać z dachu autokaru, czy jakiegoś masztu i słać smsy ze składami i wynikiem.
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Odp: Sparingi przed runda wiosenną - 02/02/2012 18:53
A wy się martwicie o napastników ...
Myślę, że Frączczak się sprawdzi w razie kontuzji Donalda i słabej dyspozycji Zwolińskiego. Oczywiście mogłoby być lepiej ale nie panikujmy, nie ma tragedii.
Odp: Sparingi przed runda wiosenną - 02/02/2012 18:54
Skoro na skrzydłach będą grali pewnie Kolendowicz i Budka to Adam musi grać na napadzie innego wyjścia nie widzę tym bardziej że Frączczak strzela bramki w każdej grze sparingowej oprócz meczu z Chrobrym Głogów.
Edit. Sebastian Rudol to ofensywny czy defensywny pomocnik?
Ostatnio edytowany przez: zach-pom, 2 lutego 2012, 19:50 [1 raz(y)]
" Dobrze, że kibice Pogoni w 2002 roku, widząc, co dzieje się wokół ich ukochanej ekipy, utworzyli swoją drużynę - Pogoń Szczecin Nową. Przezorny zawsze ubezpieczony. Gdyby nie oni, dzisiaj prawdziwy futbol w tym mieście ludzie widzieliby tylko na archiwalnych zdjęciach…"/ AMF
Skoro na skrzydłach będą grali pewnie Kolendowicz i Budka to Adam musi grać na napadzie innego wyjścia nie widzę tym bardziej że Frączczak strzela bramki w każdej grze sparingowej oprócz meczu z Chrobrym Głogów.
Mi sie popieprzyło... zwracam honor!
Ostatnio edytowany przez: GBvW, 2 lutego 2012, 22:02 [1 raz(y)]
Chciałeś napisać chyba że oprócz meczu z Górnikiem Polkowice
Kolejne niemieckie kluby rezygnują ze sparingów z zachodniopomorskimi drużynami.
Po odwołanych meczach między Pogonią Szczecin a Herthą Berlin i Energie Cottbus teraz to Flota Świnoujście zostaje bez sparingpartnera. W weekend wyspiarze mieli wyjechać do Niemiec na dwa mecze kontrolne.
W sobotę Flota miała zagrać z FC Magdeburg. W niedzielę przeciwnikiem Wyspiarzy miał być Lokomitiv Lipsk. - Obydwa mecze zostały odwołane przez naszych zachodnich sąsiadów z powodu mrozu - mówi prezes Floty Świnoujście Edward Rozwałka. - Nie wiem czy poważnie traktować te wypowiedzi, ale takie usprawiedliwienie do nas dotarło.
Przedstawiciel niemieckich klubów zapewnił też, że przyczyną odwołania spotkań nie jest obawa przed polskimi kibicami. - U nas tego argumentu nie przytaczano, bo nasi kibice nigdy nie sprawiali kłopotów ani policji ani organizatorom sparingów na terenie Niemiec - tłumaczy Rozwałka.
Ja wiem że kiedyś skończy się Nasza droga, Ja wiem że ucichnie Nasz vocal, zostawić coś po sobie nie tylko na pokaz....
Żeby nadszedł Mistrza czas - Módl się za Nami.....
Wyląda na to że nie tylko Pogoń ma problem z Niemieckimi sparingpartnerami.
Radio Szczecin.
Kolejne niemieckie kluby rezygnują ze sparingów z zachodniopomorskimi drużynami.
Po odwołanych meczach między Pogonią Szczecin a Herthą Berlin i Energie Cottbus teraz to Flota Świnoujście zostaje bez sparingpartnera. W weekend wyspiarze mieli wyjechać do Niemiec na dwa mecze kontrolne.
W sobotę Flota miała zagrać z FC Magdeburg. W niedzielę przeciwnikiem Wyspiarzy miał być Lokomitiv Lipsk.....
Wyląda na to że nie tylko Pogoń ma problem z Niemieckimi sparingpartnerami.
Radio Szczecin.
W sobotę Flota miała zagrać z FC Magdeburg. W niedzielę przeciwnikiem Wyspiarzy miał być Lokomitiv Lipsk.....
jest cos na papierze ? czy to z nieba wziete ?
radio.szczecin.pl najbardziej opiniotwórcze i rzetelne medium w regionie.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.