Odp: Sparingi przed runda wiosenną - 24/02/2010 17:08
przed jesienia tez nie bylo rozowo w sparingach a w lidze bylo zupelnie inaczej takze nie ma sie czym martwic
gorzej z tym ze ruskie pojeby pojechaly tam chyba na oboz sztuk walki a nie pilki noznej i pewnie z tej przyczyny - ze poprzez bezkarnosc ciagle kopali po nogach nasi dostaja czerwone za dyskusje. wszystko okaze sie na poczatku rundy.
Ja takze bylem przeciwny zakontraktowania Bojarskiego ale mam nadzieje ze zacznie cos grac na wiosne i jeszcze sie przyda druzynie.
a to chyba zdjecie z "wymierzania kary" przez trenera
Ostatnio edytowany przez: ManeS, 24 lutego 2010, 18:19 [3 raz(y)]
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Sparingi przed runda wiosenną - 24/02/2010 18:23
Moim zdaniem dobrze ,że pierwsza połowa było na 0 z tyłu ,Janukiewicz ,Nowak ,Hrymowicz ,Jarun ,Petrik to nasz podstawowy tył formacji z przodu duży eksperyment zarówno w pierwszej jak i w drugiej połowie brak Petasza ,Moskalewicza i Klatta na pewno miał wpływ na gre z przodu. Niestety to oznacza ,że bez nich nie ma kto strzelać ostatnio za nich robił to Jarun i Petrik a to przecież nie jest ich główna funkcja w drużynie.
- Zdecydowaliśmy się na zmianę rywala ponieważ zespół Astan grałby w rezerwowym składzie - mówi dyrektor sportowy Robert Dymkowski - 9 zawodników przebywa na zgrupowaniu reprezentacji Kazachstanu. Takie rozwiązanie nie cieszyło trenera Mandrysza.
Nowy rywal Dumy Pomorza w minionym sezonie zajął 7 miejsce w białoruskiej ekstraklasie.
Odp: Sparingi przed runda wiosenną - 25/02/2010 12:49
Bardzo dobrzy rywale-ekipy zaa wschodniej granicy grają twary futbol-fizyczny z elementami technicznymi. tak jak sie gra u nas. bardzo dorzy rywale. owszem możemy psioczyc ze mało medialni ale czy o to chodzi?
Po obejżeniu tego skrótu nasuwa mi się tylko jedna myśl... czy tych ruskich pojebało Takimi zagraniami mogli wyeliminować nam pół składu na rude wiosenną Nic dziwnego że przegraliśmy bo chłopaki bardziej uważali na nogi niż na to jak tu ukuć przeciwnika.
Orientuje się ktoś? Przy bramce strzelonej przez Parzego błędnie nieuznanej kto asystował? Zawadzki?
Odp: Sparingi przed runda wiosenną - 25/02/2010 18:08
Zawadzki. Eleganckie podanko, poprawnie strzelona bramka i tureccy sedziowie wala w chuja poraz kolejny. a ruskim spirol powypalal szare komorki, w SPARINGU takie interwencje? na tego klapka w twarz Mandrysza to az brak slow...
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Jak ciągle? Rozegrali w Turcji cztery mecze, dwa bronił Janukiewicz oraz dwa Pyskaty. Trener musi wiedzieć co prezentuję wszyscy zawodnicy. Ale i tak moim zdaniem Janukiewicz jest pewniakiem do pierwszego meczu za tydzień w Bielsko-Białej
Brawo chłopaki, ostatni sparing przed ligą i efektownie wygrany. Oby tak za tydzień
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.