Ja wczoraj wracalem na prawobrzeze koło 16. Z wyszka na basen gorniczy jechalem 32 minuty. Korek zaczynał sie zaraz za mostem dlugim. W strone centrum zaczynal sie od rozjazdu na trase zamkowa. Przed basenem to samo. To jakas porazka jest.Bawią sie z tymi kładkami juz pol roku. W takim przypadku lepiej chyba wybrac tramwaj.
Odp: Temat dla kierowców - 08/10/2011 14:20
poleci ktos jaki dobry alkomat? jakis w miare warty pieniedzy, moze kosztowac pareset zl, aby byl wart.
Jest tego na rynku sporo, a nie wiem co kupic sobie na gwiazdke
Moze ktos z was uzywa/sprawdza swoje promile w taki sposób
Dostal ktos pamiatke z wyjazdu do Grudziadza? Mi przyszlo 100zl do zaplaty za przekroczone 15km/h, mimo tego, ze taryfikator przewiduje 50-100zl. Pewnie nie dali 50zl, bo nie oplacalo by im sie w ogole zajmowac sprawa. Jeszcze na wezwaniu wielkimi literami zaznaczyli, ze kwota nie podlega negocjacji.
Z ciekawości się zapytam. Mandat z Fotoradaru w Cybowie? z Powiatu Kalisz Pomorski?
Miejscowosc Cierznie. Mandat wystawila straz miejska w Debrznie.
Czy ktoś z Was ma ubezpieczenie OC w You Can Drive Ergo Hestii? Przykładowo obecny ubezpieczyciel wycenił tegoroczne ubezpieczenie na 804 zł (ostatnio 616 zł), a YCD na 277 zł ...
Co Ty się martwisz?? Przecież OC to obowiązkowy podatek za auto. Masz kwit, że zapłacone i się nie martwisz. Martwić się może co najwyżej ten, któremu szkodę wyrządzisz. A za kontynuację ubezpieczenia masz max 5% zniżki, więc w tym wypadku bez znaczenia.
Już kupione ubezpieczenie z You Can Drive - wszystko załatwione poprzez stronę WWW, polisa przychodzi na maila oraz pocztą. Kartonik OC do wydrukowania od razu Płatność kartą Polecam Jeśli spełnia się warunki, można zaoszczędzić ładnych parę setek
i jak, dalej to tak różowo wygląda wszystko jak się na początku wydawało?? i pytanie, czy tu też są naliczane zniżki? a jeśli tak, czy inni później je honorują bezproblemowo?
Odp: Temat dla kierowców - 09/10/2011 16:19
Według mnie wszystko jest ok, to jest przecież tylko OC. Zniżki są naliczane, a czy inni je honorują, tego nie wiem... to trzeba by było zapytać innych ubezpieczycieli, ale w sumie czemu mają nie honorować?
NIe wiem jak to mozliwe ale w You Can Drive na necie wyszlo mi drozej OC niz w PZU...
Mi wyszło drożej za samo OC w You Can Drive niż w bieżącym (MTU) gdzie mam jeszcze NNW, assistance i ubezpieczenie mieszkania
heh no mi w tym calym YCD za auto wyszlo 950 zl.... wiec w axa direct tez przez neta zalozylem i jakos 650 z nnw...
Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1756503008 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.