Każda droga do zapełnienia stadionu jest dobra ( efekty przychodzą pózniej), a raczej nie przyciągnie ich "super " poziom EX i "super" stadion + Nasza sytuacja w tabeli...
Kto wymyślił te dziewczynki wyprowadzające piłkarzy-większość z nich ledwo mieściła sie w spodenkach...a zabrano uciechę dzieciakom..
Nie tyle co były za małe a zniszczone Ja nie chcę specjalnie obrażać klubu, ale takie działania wskazują na dziadowski klub a nie profesjonalny. Dobrze, że nikt w Polsce nie zwrócił na to uwagi, bo znów bylibyśmy pośmiewiskiem...
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Kto wymyślił te dziewczynki wyprowadzające piłkarzy-większość z nich ledwo mieściła sie w spodenkach...a zabrano uciechę dzieciakom..
Nie tyle co były za małe a zniszczone Ja nie chcę specjalnie obrażać klubu, ale takie działania wskazują na dziadowski klub a nie profesjonalny. Dobrze, że nikt w Polsce nie zwrócił na to uwagi, bo znów bylibyśmy pośmiewiskiem...
Gołe kostki są w modzie od ponad roku Jaka gimbaza taka moda
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.