Patrząc na zapowiedź syfów, którą udostępnili w ramach "motywacji na wyjazd", pokazanie naszej flagi, to już na 100% możemy spodziewać się jej palenia...
Chłopie u nas jest najbardziej pojebana milicja w całym Kraju-przyjezdni są tak trzepani,że nie ma możliwości,żeby m się udało cokolwiek przemycić na sektor,jednakże jeśli im się uda to będzie ciekawie
Patrząc na zapowiedź syfów, którą udostępnili w ramach "motywacji na wyjazd", pokazanie naszej flagi, to już na 100% możemy spodziewać się jej palenia...
Mowisz ze bedzie jak w Bialymstoku i Gliwicach W swoim syfie jej nie wywiesili a tu z nia przyjada, predzej przy nastepnym spotkaniu za X lat
Mowisz ze bedzie jak w Bialymstoku i Gliwicach W swoim syfie jej nie wywiesili a tu z nia przyjada, predzej przy nastepnym spotkaniu za X lat
Także bez zbędnego pierdolenia tutaj na forum, mobilizować siebie i znajomych na mecz.
Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 14/12/2018 19:49
Zastanawiam się po co klub wydaje magazyn zTwardowskiego. Ostatnio non stop próbuję kupić, ale okazuje się, że oddają go za darmo z biletami. Mam karnet i nie mam potrzeby zaglądać często do sklepu przed meczem. Do pewnego momentu nie było problemu żeby nabyć zaległe numery, a teraz to już przed meczem ich brakuje. Szkoda, że nikt nie wpadł na pomysł jakieś prenumeraty tego.
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 14/12/2018 21:25
Prawdopodobnie nie schodzi tak jak chcą żeby schodził więc rozdają. Ale też nie rozumiem dlaczego w tych sklepikach a nie np. na meczu. Karnetowicz musi się specjalnie fatygować dwa dni przed meczem, aby dostać program "meczowy" a kibice z innych miast którzy przyjeżdżają dwie godziny przed meczem muszą liczyć na to, że może coś zostanie i załapią się w kasach. A często nic nie zostaje. Już nie mówiąc o ogarnięciu logistycznym tego rozdawania, bo jeździ człowiek od punktu do punktu jak jest info o nowym numerze a ostatecznie odbiera w fan shopie bo na "wyspie" nie wiedzą nawet, że coś takiego powinni mieć na stanie
Według mojej filozofii program powinien być sprzedawany tylko w dniu meczu w kasach i kioskach i tyle.
Zastanawiam się po co klub wydaje magazyn zTwardowskiego. Ostatnio non stop próbuję kupić, ale okazuje się, że oddają go za darmo z biletami. Mam karnet i nie mam potrzeby zaglądać często do sklepu przed meczem. Do pewnego momentu nie było problemu żeby nabyć zaległe numery, a teraz to już przed meczem ich brakuje. Szkoda, że nikt nie wpadł na pomysł jakieś prenumeraty tego.
Zgadza sie, mam te same problemy jako karnetowicz i np. przez tyo nie mam numeru z meczu z Wisla Plock. Mozna to bylo jakos lepiej rozegrac.
Zgodnie z podjętą przez Zarząd Pogoni Szczecin SA decyzją, po każdym spotkaniu domowym, zaczynając od meczu z Górnikiem Zabrze, Klub publikował będzie przychód ze sprzedanych biletów oraz karnetów na dane spotkanie.
Pojawiła się nowa tradycja. Wielki plus za transparentność.
Zgodnie z podjętą przez Zarząd Pogoni Szczecin SA decyzją, po każdym spotkaniu domowym, zaczynając od meczu z Górnikiem Zabrze, Klub publikował będzie przychód ze sprzedanych biletów oraz karnetów na dane spotkanie.
No to przynajmniej malkontenci którzy narzekają na forum że w klubie jest słabo z finansami mogą zobaczyć jak frekwencja wpływa na budżet i zamiast trolować na forum mogli by ruszyć dupsko na stadion i dołożyli by cegiełkę do budżetu.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.