w zeszłym sezonie plakaty były rozklejane 2-3 dni przed meczem, teraz trochę większy ten rozmach. Nie policzysz ile tak naprawdę osób przyszło na mecz dzięki dobrej reklamie ale takie działania na pewno nie zniechęcą. Każda forma przekazu będzie dobra i zawsze ktoś dzięki niej zdecyduje się na przyjście na mecz.
Luzne pytanko. Czy ktoś wie w jakim miejscu można już kupić Naszego energetyka? Bo że w Społemach ma być to wiem, ale przynajmniej w tym na moim osiedlu nie ma. Czeka mnie prawdopodobnie ze 3tys. km jako kierowca, więc "kilka" bym przed weekendem kupił.
W sklepach "Pod Jaworem" powinien być. Wczoraj kupywałem na Łuczniczej tuż obok pizzeri Pepperoni.
Do Społem to chyba jeszcze ten specyfik nie dotarł
Brakuje tutaj masę społemów. Zastanawiam się, czy energetyki są tylko w tych sklepach z listy, czy są we wszystkich społemach, a lista jest niepełna. I jeszcze jedno pytanie, orientuje się ktoś ile to cudo kosztuje w sklepie?
"Pod Jaworem" - mają "troszke" taniej niż na stadionie- 2,65 za puszke.
Brakuje tutaj masę społemów. Zastanawiam się, czy energetyki są tylko w tych sklepach z listy, czy są we wszystkich społemach, a lista jest niepełna. I jeszcze jedno pytanie, orientuje się ktoś ile to cudo kosztuje w sklepie?
"Pod Jaworem" - mają "troszke" taniej niż na stadionie- 2,65 za puszke.
Właśnie , bo narazie to ,tylko miałem okazje kupić w jaworku i pyt... w pozostałych sieciach sklepów jaka jest cena??
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1756603026 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.