Jeśli Moskal faktycznie to sam nie wiem co myśleć ... po tym pisaniu wszędzie, że to będzie głośne nazwisko spodziewałem się czegoś z przytupem ...
Najbardziej przeraża mnie ilość remisów osiągana przez Wisłę za Jego panowania, obyśmy nie wpadli z deszczu pod rynnę.
Odp: Trenerzy (opinie, zmiany, plotki) - 23/05/2016 19:23
Przepraszam bardzo, ale co wy chcecie od Moskala? Jeden z lepszych kandydatów na polskim rynku. Przyszedł do Wisły jako strażak, w klubie był organizacyjny rozpierdol, a on ogarnął chłopaków tak, że tylko my byliśmy w tamtym sezonie dłużej bez porażki w lidze. Posprzątał stajnie Augiasza i odkąd go zwolnili Wisła niemal tylko przegrywała. Wiadomo potem przyszedł Wdowczyk, ale dostał Ondraska, Wolskiego, Małeckiego w formie. Wisła grała atrakcyjny, ofensywny futbol. Wygrali np. 6:0 w Bielsku, a my przez cały sezon nie wygraliśmy żadnego spotkania w sposób przekonujący. Fakt, że punktowali tak sobie, ale jak na to co zastał tam Moskal to uważam, że ich gra była momentami rewelacyjna. Nam właśnie potrzebny jest taki trener, młody z ambicjami, który nie będzie bał się grać do przodu. Coś jak Stokowiec w Zagłębiu, a nie Michniewicz, który nawet do pucharów nie miał ambicji awansować. Dla mnie bardzo dobry wybór, tym bardziej, że zapewne za bardzo rozsądne pieniądze w porównaniu do takiego Skorży.
Odp: Trenerzy (opinie, zmiany, plotki) - 23/05/2016 19:34
Niektrorzy tu od tego upału juz odjechali w odchłań.Ten nie,tamten nie ten taki ,tamten taki..hahaha.A kim My przepraszam jesteśmy ?
Barceloną? Legią?...że sobie możemy wybierać super kąski.Trener grac nie bedzie.Niech kase zostawia na konkretne wzmocnienia bo potem taki Michniewicz powie że taki potencjał że na tyle nas było stac i bedzie niestety miał racje.Czasami mysle ze Azoty sa uważane przez kilka osób jak jakas firma z Emiratów.
Odp: Trenerzy (opinie, zmiany, plotki) - 23/05/2016 19:42
a ja powiem tylko tyle że kim by nie był ten trener to i tak plus dla zarządu że potrafią ukryć taką informację przed wszystkimi i nikt nic nie wie. Kurier pisze pewne info że Moskal, Głos pól godziny temu podał że na pewno Brosz a trenerem będzie Smuda . Co do Moskala, mówicie trener bez doświadczenia. A jakie doświadczenie trenerskie ma Brosz, a jakie doświadczenie ma Stokowiec który wprowadził Zagłębie do pucharów. Jakby to miał być Moskal poczekajmy a zobaczymy. Wolę już spróbować takiego Moskala, Brosza niż takiego Skorże a nie daj Bóg Smuda. Wyrobili sobie nazwiska kilkanaście lat temu a teraz skaczą z kwiatka na kwiatek i nic nie osiągają.
A tak poza tym wierzyć pismakowi z Super Expresu, to tak samo jak wierzyć Tuskowi, Kopaczowej, TVN i faktom. Poczekajmy do jutra a zobaczymy
Odp: Trenerzy (opinie, zmiany, plotki) - 23/05/2016 19:43
fajnie jakby jakaś niespodzianka była i byśmy dostali jakiegoś trener pokroju Ricardo Moniza w Lechii. Nie jest to realne ale kto wie my tu pitu pitu o Polskich trenerach a tu bomba...
Niektrorzy tu od tego upału juz odjechali w odchłań.Ten nie,tamten nie ten taki ,tamten taki..hahaha.A kim My przepraszam jesteśmy ?
Barceloną? Legią?...że sobie możemy wybierać super kąski.Trener grac nie bedzie.Niech kase zostawia na konkretne wzmocnienia bo potem taki Michniewicz powie że taki potencjał że na tyle nas było stac i bedzie niestety miał racje.Czasami mysle ze Azoty sa uważane przez kilka osób jak jakas firma z Emiratów.
A kim jesteśmy? Niecieczą?? Że nie stać nas na porządnego trenera? Mamy poukładaną drużynę trzeba poprostu odpowiednio to pokierować. I do tego trzeba odpowiedniego szkoleniowca a nie strażaka. Kurwa ja nie wiem jak ta polityka nasza klubowa wygląda. Tak samo chujowo jak i dyrektor sportowy.
Ostatnio edytowany przez: Mazii, 23 maja 2016, 19:53 [1 raz(y)]
Jedno serce, jeden klub...
POGOŃ SZCZECIN!!!
"Mam tatuaż z herbem Pogoni na sercu. W ten sposób pokazuję swoje przywiązanie do tej drużyny, tych kibiców i granatowo-bordowych barw." - R. Majdan
A kim jesteśmy? Niecieczą?? Że nie stać nas na porządnego trenera? Mamy poukładaną drużynę trzeba poprostu odpowiednio to pokierować. I do tego trzeba odpowiedniego szkoleniowca a nie strażaka. Kurwa ja nie wiem jak ta polityka nasza klubowa wygląda. Tak samo chujowo jak i dyrekto sportowy.
a jaki trener to ten porządny? Przecież to sa ciągle te same nazwiska.Zwykła karuzela.Będzie inavxej jak jakis tu osiągnie sukces a potem powtorzy to zagranica w klubie....Na dzisiaj to można wrzucić kulki do szklanego pojemnika i wylosować kogoś.Mamy poukładana drużynę o jakości średniaka ligowego.
A kim jesteśmy? Niecieczą?? Że nie stać nas na porządnego trenera? Mamy poukładaną drużynę trzeba poprostu odpowiednio to pokierować. I do tego trzeba odpowiedniego szkoleniowca a nie strażaka. Kurwa ja nie wiem jak ta polityka nasza klubowa wygląda. Tak samo chujowo jak i dyrekto sportowy.
a jaki trener to ten porządny? Przecież to sa ciągle te same nazwiska.Zwykła karuzela.Będzie inavxej jak jakis tu osiągnie sukces a potem powtorzy to zagranica w klubie....Na dzisiaj to można wrzucić kulki do szklanego pojemnika i wylosować kogoś.Mamy poukładana drużynę o jakości średniaka ligowego.
Jakiego średniaka? Jeśli to prawda z tym budżetem na 30 baniek w nowym sezonie to będziemy pod tym względem na 4 lub 5 miejscu i tylko Legiia odstaje, reszta podobny poziom. Piłkarzy pokroju Fojut, Murawski, Dvalishvili, a nawet Czerwiński czy Słowik czy Gyurcio uważasz za ligowych średniaków? Co do trenera napewno są bardziej ogarnięci.
Chcesz na trybunach 10 tysięcy? To tych ludzi trzeba zachęcić nie grą średniaka i walką o TOP8, a walką o puchary i miejsca 1-3 bo wg mnie jest to realne.
Albo tener będzie sam kierował zespołem i da się popracować jednemu kilka lat, ale takiemu któy zyska szacunek kibiców, do tego znający się na robocie (trener z doświadczeniem a nie eksperyment) albo będzie kolesiostwo (Moskal=Stolarczyk) i pierdolenie co roku to samo.
Mam nadzieję, że Moskal to żart. I że troszkę Ci wyjaśniłem w czym rzecz polega.
Górnik Zabrze chce Płatka na dyrektora sportowego, składają zespół z ludzi ogarniętych, mających wiedzę na dany temat i nadających się na odpowiednie stanowiska.
U nas niestety wszystkich tych ludzi się wypierdala czyt. Płatek, Wdowczyk.
Zobacz co zrobiła Wisła w grupie spadkowej.
I posłuchaj planów Wdowczyka na najbliższy sezon i powiem Ci coś jeszcze, Wisła wóci do TOP 3 w przyszłym sezonie.
Ostatnio edytowany przez: Mazii, 23 maja 2016, 20:13 [6 raz(y)]
Jedno serce, jeden klub...
POGOŃ SZCZECIN!!!
"Mam tatuaż z herbem Pogoni na sercu. W ten sposób pokazuję swoje przywiązanie do tej drużyny, tych kibiców i granatowo-bordowych barw." - R. Majdan
Przepraszam bardzo, ale co wy chcecie od Moskala? ...Dla mnie bardzo dobry wybór, tym bardziej, że zapewne za bardzo rozsądne pieniądze w porównaniu do takiego Skorży.
Zgadzam się, jeśli nie Brosz to wybór Moskala całkiem ok.
...Kurwa ja nie wiem jak ta polityka nasza klubowa wygląda. Tak samo chujowo jak i dyrektor sportowy.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.