Odp: Trenerzy (opinie, zmiany, plotki) - 18/05/2016 10:56
Będzie pewnie się teraz żalił Krzysiowi po upojnych nocach. Paradoksalnie Czesiu zrobił zaskakująco dobry wynik, choć momentami zespół nie grał nic. Jego Pogoń nie zaskarbiła sobie przychylności trybun, wystarczy przypomnieć sobie jak Wdowczyk wychodził na mecz i jak często był witany oraz ile osób mimo też gorszych wyników odwiedzało stadion. Czesiu brylował, ale na Twitterze, czyli mógł zostać idolem młodzieży pochylonej obecnie non stop nad smartfonem.
Stolarczyk miał już szansę kiedyś w I lidze, uważam, że i tym razem się nie sprawdzi. Smuda to dinozaur i jego metody były skuteczne, ale X lat temu. Mimo chujowego wyniku w zeszłym sezonie, kandydatura Skorży z obecnie wolnych polskich trenerów w moim odczuciu wydaje się być najrozsądniejsza. Płatek pewnie tu nie wróci.
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Odp: Trenerzy (opinie, zmiany, plotki) - 18/05/2016 12:07
tak patrząc na nazwiska które się przewijają, najlepszym kandydatem wydaje się Skorża ... tylko biorąc pod uwagę to co zostało z Lecha po pracy Skorży, gdzie do teraz nie mogą się pozbierać, jego kandydatura nie wygląda już tak dobrze.
Ciekawym rozwiązaniem mógłby być Płatek, tylko czy chciałby tutaj wrócić?
... "Grajcie tak, żeby na trybunach znowu było 20 tysięcy"...
Odp: Trenerzy (opinie, zmiany, plotki) - 18/05/2016 12:28
Nikt tu nie wspomina o Tarasiewiczu ... A odszedł z Pogoni wtedy tylko dlatego że Smolny "pała" wpierdalał mu się do roboty.
Gość ma rozeznanie na rynku francuskim , i jakby nie było wprowadził Pogoń do Ekstraklasy..
Ja wiem że kiedyś skończy się Nasza droga, Ja wiem że ucichnie Nasz vocal, zostawić coś po sobie nie tylko na pokaz....
Żeby nadszedł Mistrza czas - Módl się za Nami.....
Oczywiście masz rację. Zwolnienie najlepszego Trenera kategorii młodzieżowych w Pogoni, a więc Trenera Mateńki to oczywiście jego zasługa. Wyrzucenie Pana Adama Gołubowskiego również. Obaj mieli "Za dużo do powiedzenia". To samo było z Trenerem Michniewiczem. Patrzę na to trzeźwo jako osoba z innego klubu w Szczecinie i niestety Pogoń jest bardzo źle zarządzana.
Co Wy z tym Płatkiem ? Facet pracuje w bundeslidze ,zarabia duży hajs i na pewno przybiegnie sprintem , na stanowisko dyrektora sportowego .Co innego bezrobotny Olo .Ten może się skusić .Płatek po odejściu ze Szczecina nie pracował jako trener i widocznie dobrze mu z tym.
Odp: Trenerzy (opinie, zmiany, plotki) - 18/05/2016 13:52
Ja najbardziej w tym wszystkim żałuje odejścia asystenta Czesława Kamila Potrykusa, jego super analiz na bieżąco w trakcie przerwy przekazywanych zawodnikom i jego drona. Były nowinki techniczne, które teraz znikną bez Czesława.
Może i źle mu nie jest, ale chce jeszcze pracować jako trener, a praca skauta dla Borussi jest tylko tymczasowa, a kibice w Szczecinie mają o nim dobrą opinię.
... "Grajcie tak, żeby na trybunach znowu było 20 tysięcy"...
Przeprosić Płatka którego zwolnił przecież były prezes i jedziemy. Przecież kibice byli od początku i dalej są za nim.
Na pewno rzuci robote w Borussi Dortmund dla Pogoni On w ostatnim czasie miał sporo ofert z Polskiej Ekstraklasy (min. z Lecha) i nie sadze zeby Mroczek go czyms tutaj zwabił. Ale chcialbym sie mylic
Przeprosić Płatka którego zwolnił przecież były prezes i jedziemy. Przecież kibice byli od początku i dalej są za nim.
Na pewno rzuci robote w Borussi Dortmund dla Pogoni On w ostatnim czasie miał sporo ofert z Polskiej Ekstraklasy (min. z Lecha) i nie sadze zeby Mroczek go czyms tutaj zwabił. Ale chcialbym sie mylic
Mroczek nie, ale Azoty swoim 'nawozem' kto wie... ?
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.