Odp: Trenerzy (opinie, zmiany, plotki) - 25/06/2016 23:56
Za Moskala będzie jak za każdego innego . Będzie entuzjazm, będzie furora , będzie kilka meczów wygranych , zaczną się remisy , porażki itp. Znając życie i patrząc wstecz , może być tak, że Kaziu może nie dotrwać do końca sezonu na swoim stanowisku. Skoro Pogoń szuka trenera na lata, a nie tylko na LATO to powinna dać spokojnie przepracować 2 sezony.
Druga strona medalu to AZOTY , które cisną teraz na wynik i LE.
Wierny Pogoni Szczecin.
Piłkarze i trenerzy przychodzą i odchodzą.
UWAGA !!! Z debilami nie podejmuję dyskusji i im nie odpowiadam.
Odp: Trenerzy (opinie, zmiany, plotki) - 26/06/2016 13:36
Tak jest "będzie furora" cokolwiek to oznacza.Polska na Euro zdobędzie po 0-0 i karnych 9-8 złoto.Czesiu ogłosi na TT, że to dzięki jego komentowaniu dla Polsatu.Po 3 remisach 4-4 gdzie Pogoń zachwycała ofensywą ale gubiła się w obronie Mroczek zwolni Moskala i przeprosi sie z Czesiem. Both zostanie u niego dyrektorem sportowym i dokona spektakularnych wzmocnień a Gryfita jako rzecznik klubu rozpocznie nową erę kontaktów z mediami tłumacząc sztab z 35 remisów w sezonie.
Odp: Trenerzy (opinie, zmiany, plotki) - 26/06/2016 19:19
Wasilewski dodaj też inne moje Twity , w których jadę tylko i wyłącznie ciebie i tylko ciebie się tyczą. Sporo jest tutaj osób, z którymi można sensownie podyskutować , a ty wrzucasz wszystkich do worka wraz ze swoją żałosną i infantylną osobowością. Wszyscy już wiedzą , że jesteś cyberfanem i nigdy nie byłeś na żadnym meczu Pogoni,a wszystkich dookoła krytykujesz i starasz się wywrzeć jakiekolwiek ciśnienie. Kup sobie zapas pampersów bo już nieraz dałeś po sobie poznać, że puszczają ci zwieracze . Jak powiada klasyk p...da w świecie , cwaniak w necie Jadą ciebie nawet ludzie na v.pl także błyszczysz nie tylko tutaj.
Śaaala la la la la la .... .... .....
Bez odbioru i napisz co tam ci odpisał administrator. Choć pewnie już mój wzrok nie zaszczyci twoich nędznych wypocin.
Wierny Pogoni Szczecin.
Piłkarze i trenerzy przychodzą i odchodzą.
UWAGA !!! Z debilami nie podejmuję dyskusji i im nie odpowiadam.
Odp: Trenerzy (opinie, zmiany, plotki) - 26/06/2016 21:40
Zły strzał przyjacielu, niestety. Podaj Panu Radosławowi J., że to niestety nie mnie szuka. Napisz do Daniela Trzepacza, może pomoże ci w twojej krucjacie. Kulturą słowa i wypowiedzi, przykro mi to napisać, sięgasz rynsztoku. Czyli swojego alter ego, owego Długiego, którego popisy jak widać, śledzisz z wypiekami na twarzy.
Przepraszam wszystkich za off top, ale jakoś trzeba się bronić wobec trolla ofensywy i braku działań zarządzających forum.
Odp: Trenerzy (opinie, zmiany, plotki) - 27/06/2016 07:38
Spokój kurwa !!!! Jaki Wy poziom reprezentujecie !!! Jeden przez drugiego , jak nie Zyga to Gryfita.. To forum może czytać każdy , i jakie świadectwo wydajecie o kibicach Pogoni.. Już nawet Janukiewicz na TT poszukuje jakiegoś Długiego co Jego dzieckiem mordę sobie wyciera.. KLIK
Ja wiem że kiedyś skończy się Nasza droga, Ja wiem że ucichnie Nasz vocal, zostawić coś po sobie nie tylko na pokaz....
Żeby nadszedł Mistrza czas - Módl się za Nami.....
Wystarczy, że wejdzie w jakiś "aktywny" wątek i mu się odechce. Takiego syfu nie było nawet za czasów Maxymalnego.
Wracając do wątku, co się dzieje z Edim? Jest w ogóle jeszcze w sztabie rezerw, czy tylko zasiada w komitecie transferowym i to jego jedyna funkcja w klubie? E: Dobra, już mam. Będzie asystentem w rezerwach.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.