Chociaż taki Bunoza, we Włoszech odpalony, rumuńska liga na pewno nie jest szczytem marzeń, a solidny lewy obrońca, w razie konieczności lewonożny stoper, zawsze w cenie. Wiem, włączył mi się Football Manager
Odp: Trenerzy (opinie, zmiany, plotki) - 25/05/2016 00:55
Jak jesteśmy przy temacie "10" naszych życzeń to ja daje kandydatury oprócz Maora Meliksona , Semira Stilicia , Daniego Quintany i Adriana Mierzejewskiego - który swoją uniwersalnością bardzo by się przydał obecnej kadrze Pogoni Szczecin.
Melikson został mistrzem Izraela, znaczy odpada, Quintana został królem strzelców w Azerbejdżanie, również odpada. Stilić pewnie możliwy, natomiast jeśli chodzi o wzmocnienia z Wisły to Moskal mógłby chcieć Guerriera, który za jego czasów był gwiazdą, a teraz nie ma zbyt dobrych notowań w Krakowie. Problemem tak jak w przypadku Stilicia jest paszport.
Odp: Trenerzy (opinie, zmiany, plotki) - 25/05/2016 09:17
Biorąc pod uwagę to, co o ewentualnych transferach było powiedziane na konferencji, to nie ma co się spodziewać wielkich transferów. Przyjdzie może 2-3 nowych którzy mogą być jakimś wzmocnieniem i tyle. Niekoniecznie muszą być to piłkarze których Moskal prowadził.
... "Grajcie tak, żeby na trybunach znowu było 20 tysięcy"...
Odp: Trenerzy (opinie, zmiany, plotki) - 25/05/2016 20:00
Skończyli jak skończyli, autobusy Mourinho też się przecież zawsze kończą, przeważnie po dwóch sezonach jego drużyny kwalifikują się do gruntownej przebudowy. Michniewicz ogarnął obronę, widać było, że z przodem sobie już raczej nie poradzi, wzięto więc trenera, który na jego fundamentach defensywnych utworzy coś ciekawego z przodu. Jeśli łysi trafią znowu z formą, Słowik zacznie grać tak jak od niego się oczekuje, Muraś z Matrasem opanują środek pola, a Moskal stworzy fajny napad, to może być to naprawdę bardzo dobry sezon.
Ja tam Bogusia lubie
Z tej calej karuzeli trenerskiej, na ktorej wiekszosc to lebiedzie wolalbym Baniaka niz wynalazki typu Ulatowski czy Kafarski i zapewne niedlugo okaze sie ze Moskal.
Ja tam Bogusia lubie
Z tej calej karuzeli trenerskiej, na ktorej wiekszosc to lebiedzie wolalbym Baniaka niz wynalazki typu Ulatowski czy Kafarski i zapewne niedlugo okaze sie ze Moskal.
Tylko że Boguś oprócz gadulca nie miał żadnych osiągnięć na ławce trenerskiej .Kilka awansów i to wszystko ,był najlepszym koleżką "Fryzjera" .....więc o wyniki nie było trudno .Czy Moskal jest wynalazkiem ? zobaczymy po sezonie ...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.