Odp: Trenerzy (opinie, zmiany, plotki) - 23/05/2016 15:06
Tak swoją drogą jeśli budżet wyniesie 30mln pln, to zbliżamy się do czołówki. Póki co jest Legia długo, długo nic, potem Pyry, Lechia, WKS ...
Z drugiej strony z niewielkim budżetem też można osiągnąć sukces (vide Piast) - i tu chyba brak cisnienia. Azoty dają sygnał, więc w Szczecinie muszą być puchary no i Mroczek szuka odpowiednich ludzi. Oby to wszystko w dobrą stronę się potoczyło a nie tak jak w AZS Koszalin, gdzie nie było wyników.
Odp: Trenerzy (opinie, zmiany, plotki) - 23/05/2016 16:12
Jak sie rzeczywiście okaże że to Brosz to ja myślę że pseudopismak Parada powinien stanąć na komisji orzekającej o przyznanie jednej z trzech grup inwalidzkiej o całkowitej niezdolności do pracy.Nalezy mu się ten przywilej jak psu kość...
Co do wyników z małym budżetem to ja widzę to tak Piast jest v-ce mistrzem -bo nasza liga słaba a jakoś na arenie miedzy narodowej nie wróżę mu sukcesów.
Jeśli chodzi o Pogoń życzył bym sobie i wszystkim grę w pucharach( i nie ma co się oszukiwać ale na grę w grupach raczej szans nie ma) ale może jak "liźniemy" trochę europejskiej piłki ( piłkarze działacze zobaczą ze po walce i ambicji warto jeszcze mocniej wejść w Pogoń i oczywiście ;jasna sytuacja se stadionem ) to grupowe Puchary zawitają do Szczecina
Odp: Trenerzy (opinie, zmiany, plotki) - 23/05/2016 16:29
To kto? Edward Lorens? Może naprawdę będzie to bomba , tzw hit sezonu.. Chociaż gdzieś dzisiaj czytałem że jednym z kandydatów do objęcja funkcji trenera w Górniku Zabrze , był Dariusz Dzwigała , ale temat upadł , bo Dzwigała wybrał już inną ofertę..
Odp: Trenerzy (opinie, zmiany, plotki) - 23/05/2016 16:45
Parada tez idzie w zaparte ze nie Brosz. Nie ma co chyba jednak nie on skoro Wojtek aż tak położył swój "autorytet" na szali. Jestem pod wrażeniem tego jak utrzymująto w tajemnicy
A tak swoja droga to wymarzonym trenerem w naszym zasiegu finansowym bylby Ricardo Moniz. Pod jego wodza Lechia grala fajna dla oka pilke, skuteczna. To jest lepszy trener niz Czesiek. Kazda zmiana na kogos zwiazanego z naszym srodowiskiem jest pozbawiona jakiegokolwiek sensu, a jak slysze takie nazwiska jak Stepinski to noz w kieszeni sie otwiera.
Odp: Trenerzy (opinie, zmiany, plotki) - 23/05/2016 16:51
Skoro mają być puchary to nie będzie typ z łapanki tylko ktoś kto już się z tymi pucharami zaprzyjaźnił. Skorża albo Smuda mi pasują w tą teorie. Przy czym Smuda najbardziej, i to jest mój typ od początku.
Odp: Trenerzy (opinie, zmiany, plotki) - 23/05/2016 17:10
Może naprawdę Nas zaskoczą i będzie to Płatek.. Już nie wiadomo co myślec... Mroczek napewno ze Stolarem wiedzą że kibice lubią Płatka , i dzięki temu trybuny Im się zapełnią..
Dyrektorem sportowym Górnika Zabrze ma zostać Artur Płatek. Wola współpracy jest z obu stron..
To chyba na ostatniej prostej mogliśmy go podebrać Górnikowi..
Ja wiem że kiedyś skończy się Nasza droga, Ja wiem że ucichnie Nasz vocal, zostawić coś po sobie nie tylko na pokaz....
Żeby nadszedł Mistrza czas - Módl się za Nami.....
Odp: Trenerzy (opinie, zmiany, plotki) - 23/05/2016 17:25
Ale szlaban ,jestem pod wrażeniem .Jeszcze chyba nie było takiego..... braku przecieku .Oj chyba Maciek Stolarczyk będzie trenerem ...mega oszczędność .....będzie dwa w jednym.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.