Blisko, Michniewicz idzie do Newcastle do Beniteza. Tam ma mu ogarniać Twittera, z kolei Stanowski przenosi się do działu zagranica i tam ma pomagać Srokom w awansie do PL, wychwalając pracę socjalisty od Twittera.
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Odp: Trenerzy (opinie, zmiany, plotki) - 23/05/2016 14:03
Dawać tego Cabrere do nas razem z Broszem. Co może przekonać Cabrere?:
"Władze Pogoni oczekują od Marcina Brosza awansu do europejskich pucharów oraz ofensywnej gry. Pomóc ma w tym także większy budżet, który ma się zbliżyć do 30 mln zł."
Więc ma wybór, walczyć z Pogonią o puchary i pokazanie się w Europie czy z Koroną o utrzymanie.
Dawać tego Cabrere do nas razem z Broszem. Co może przekonać Cabrere?:
"Władze Pogoni oczekują od Marcina Brosza awansu do europejskich pucharów oraz ofensywnej gry. Pomóc ma w tym także większy budżet, który ma się zbliżyć do 30 mln zł."
Więc ma wybór, walczyć z Pogonią o puchary i pokazanie się w Europie czy z Koroną o utrzymanie.
Cabrera po jednej udanej rundzie zaczął latać z głową w chmurach do tego stopnia ze choćby Lech nie był w stanie spełnić jego oczekiwań finansowych.
Odp: Trenerzy (opinie, zmiany, plotki) - 23/05/2016 14:09
Podobno zadeklarował ostatnio że może zostać w Koronie. Jak Brosz odejdzie to może jest szansa, że go jakoś przekona i go wyciągniemy. Gdyby do nas dołączył + Drygas + ze 2 jeszcze transfery i mamy drużynę która może nieźle namieszać. Jeżeli prawdą jest że Azoty zwiększają finansowanie to myślę, że spokojnie można byłoby dogadać się jakoś z Cabrerą. Jak zobaczy jakich ma rywali w ataku to może jeszcze chętniej do nas przyjdzie. Pewny skład miałby na pewno.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.