Nie wiem na ile to dobre info mój były szef ma znajomka ze Stargardu co ma poważną firmę i się z na z jednym z vice prezesów ze rozmowy ze Skorża są bardzo ciężkie Pogoń daje mu 30tys a on obstaje przy 60 tys
Sorka za błędy z telefonu pisze
30 tysięcy to trenerzy 2 - ligowi zarabiają..
Co Ty bredzisz? w 2 lidze to pewnie jak z bogatych klubów dostanie 10 tyś to skacze z radości....
Nie wiem na ile to dobre info mój były szef ma znajomka ze Stargardu co ma poważną firmę i się z na z jednym z vice prezesów ze rozmowy ze Skorża są bardzo ciężkie Pogoń daje mu 30tys a on obstaje przy 60 tys
Co Ty bredzisz? w 2 lidze to pewnie jak z bogatych klubów dostanie 10 tyś to skacze z radości....
a wiekszosc trenerow jak ten z blekitnych (wfista ) to hobbyści pracujący za pól darmo
a wiekszosc trenerow jak ten z blekitnych (wfista ) to hobbyści pracujący za pól darmo
Ale pewnie dostał premie pół bańki za awans do półfinału ;]
Często kluby z 1 ligi jak nie mają sponsora hojnego, to nie mają na wynajęcie autokaru na drugi koniec Polski.
Odp: Trenerzy (opinie, zmiany, plotki) - 21/05/2016 15:19
Różna jest rozpiętość zarobków w 1 lidze, wszystko zależy od organizacji klubu i sponsorów.Kluby w połowie tabeli płacą zawodnikom średnio 5-6 tys., 10 tys. to już wysoki kontrakt. Pewnie podobnie zarabiają trenerzy.
Różna jest rozpiętość zarobków w 1 lidze, wszystko zależy od organizacji klubu i sponsorów.Kluby w połowie tabeli płacą zawodnikom średnio 5-6 tys., 10 tys. to już wysoki kontrakt. Pewnie podobnie zarabiają trenerzy.
Pamiętam jak na początku sezonu Kosowski w Rozwoju oferował 4 tys. i mieszkanie.
Co do Skorży to też wiele zależy czy najzwyczajniej w świecie będzie mu się chciało tutaj robić i dać z siebie wszystko. Także z tego powodu wolę Brosza.
Ostatnio edytowany przez: szpadel*, 21 maja 2016, 16:57 [2 raz(y)]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.