No właśnie kiedyś ściągałem ale teraz jakoś nie moge zresztą kiedyś robiłem to na corel 11 a teraz robie to na corel 9 i sobie nie mogłem poradzić ale już znalazłem sposób i raczej jest wszystko w porządku. "Pszczółek" dzięki za herb - jakoś sobie poradziłem.
Odp: Flagi Pogoni i nie tylko... - 23/02/2006 23:22
O widze poziom Co do flagi szczerze mówiąc niestety mizerna, szkoda ze tak małą wage przywiązujemy do projektu przez co daleko odbiegamy od czołowki konkretnie oflagowanych ekip.
Po prostu kumam schemat, jak wszyscy liżą się po dupach, to progresu nie ma.
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ... tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Odp: Flagi Pogoni i nie tylko... - 24/02/2006 14:15
No to ja coś powiem w sprawie flagi KASTA MAJOWE.
Jest pierwsza flaga która powstała z naszej strony więc miała być nie efektowna ale praktyczna i taki był cel.
Można robić duże piękne flagi ale o flage trzeba dbać i pilnować o czym co niektórzy zapominają.
Teraz już wiem ile to pracy kosztuje załatwić flage, wbrew pozorom nie jest to sprawa tak prosta aby to wszystko ogarnąć.
Więc zanim zaczniecie marudziś sami coś zacznijcie robić, bo pierdzielić na forum to każdy potrafi.
Ps. Dziękuje ludziom którzy przyłożyli się do pracy, zwłaszcza AntyC, Pszczółek i wielu innych którzy wolą realne życie od internetu
Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
Jest pierwsza flaga która powstała z naszej strony więc miała być nie efektowna ale praktyczna i taki był cel.
Można robić duże piękne flagi ale o flage trzeba dbać i pilnować o czym co niektórzy zapominają.
Teraz już wiem ile to pracy kosztuje załatwić flage, wbrew pozorom nie jest to sprawa tak prosta aby to wszystko ogarnąć.
Więc zanim zaczniecie marudziś sami coś zacznijcie robić, bo pierdzielić na forum to każdy potrafi.
Ps. Dziękuje ludziom którzy przyłożyli się do pracy, zwłaszcza AntyC, Pszczółek i wielu innych którzy wolą realne życie od internetu
hehehe, a ile trwa zalatwienie innych roznych rzeczy
Najbardziej cieszy zdrowe podejscie Tarpana (co z reszta mnie nie dziwi ).Oby wiecej takich ludzi.Pozdro
hehehe, a ile trwa zalatwienie innych roznych rzeczy
Najbardziej cieszy zdrowe podejscie Tarpana (co z reszta mnie nie dziwi ).Oby wiecej takich ludzi.Pozdro
he he te inne różne rzeczy zajmują najwięcej czasu a właściwie miesięcy wiele wiader piw.. win.. wód.. musi upłynąć aby wszystko ogarnąć, biegania ponaglania wymuszani itd. Ludzi którzy w tym brali udział z pewnością znasz i pewnie się niedługo w trasie ujawnią, kwestia czasu.Jak wiesz wiele ważniejszych spraw dzieje się poza internetem, ja tylko miałem ciśnienie aby sprawe pociągnąc do końca.Pozdrawiam
ups coś skrzaniłem przy cytowaniu,poprawcie
Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ... tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.