Odp: Flagi Pogoni i nie tylko... - 11/01/2006 13:41
A tak dla czystej informacji dla zainteresowanych dodam, że koszt jednego metru bieżącego flagi wynosi ok.40 zł (tylko jeśli chodzi o flagi Pogoni Szczecin) czyli flaga o wymiarach 5 na 1,50 wyniesie Was ok. 200 zł
Odp: Flagi Pogoni i nie tylko... - 11/01/2006 16:16
Nie jedna ...Heheh, a do flag zdobycznych musze dodac niedawno zdoyta fane ... Amici Wronki .3 szczecinskich "desperados " z narazeniem zycia ... odwiazalo najwieksza flage Amici na oczach ich mlyna, zwineli ja i ... sobie spokojnie poszli
Jedna z nowych naszych produkcji (debiut sparing z Flotą)
Wykonanie oczywiście moje
Co jest na tej literce "j" jakaś łata? A tak na serio "anty c" masz może w corelu wycięty gryf Pogoni bez tła granatowo - bordowego, bo jest mi potrzebny do projektu flagi, który już mam ukończony tylko gryfa musze wstawić
Co jest na tej literce "j" jakaś łata? A tak na serio "anty c" masz może w corelu wycięty gryf Pogoni bez tła granatowo - bordowego, bo jest mi potrzebny do projektu flagi, który już mam ukończony tylko gryfa musze wstawić
Potrzebujesz Gryfa dokladnie takiego samego jak na herbie. Mam go wyciagnietego z jakiegos projektu helmuta jako warstwe w photoshopie. Co do projektu, to nie latka tylko celowy zabieg , choc myslalem, ze nie przejdzie
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.