Ej spokojnie, nikt nie ma monopolu na to i najlepszym przykładem jest fc opole lubelskie które leży na terenie Legii ( no i innych klubów). Poza tym jesli jesteś kibicem Legii to znaczy że jesteś gościem na tym forum, a więc bez takich opisów tutaj. Szanuje naszą zgodę, ale nie które rzeczy są wkurzające tak jak ta wasza fana. W kazdym bądż razie zobacz że w innym temacie o fc Pogoni na hydeparku doceniłem wasze wysiłki - zrobiliscie strone internetową i to mi sie podoba - a co mi się nie podoba to już nie jest temat na forum, bo mógłbym wprowadzić tutaj za mało ortodoksyjne wpisy które by się wiekszosci nie spodobały - mam prawo mieć swoje zdanie na różne tematy, ale nie bede ich powszechnie ujawniał bo to moja sprawa, tak czy tak zycze wam powodzenia na dalszej drodze kibicowskiej i poszerzenia swojego fc.
Ps. Myśle że bardziej kumate osoby z Pogoni też by sobie nie życzyły tego żebym coś tutaj wypisywał np. o naszej zgodzie, wiec w miare możliwości prosze cie żebyś nie przeciągał tego tematu, tylko wypowiadał sie na temat flag. W kwesti zgody jestem lojalny i mam do niej szacunek, ale jeszcze raz mówie ze mimo wszystko mam własne zdanie.
Ostatnio edytowany przez: IS, 24 grudnia 2005, 14:22 [1 raz(y)]
Narodowiec a ile kosztuje wykonanie fany?? Gdzieś takiej średniej długości??
Ja słyszałem że w nie których firmach za 5 m. mozesz zapłacic gdzies z 200 zł. ale osobiscie znam kogos z stalowej woli kto robi flagi troche taniej, tylko ze nie którzy tutaj juz na forum pisali ze flagi u tego goscia nie są aż tak dobrze robione.
Wiem ze to troche smiesznie wyglada ale troche mi sie nudzilo w domu i zrobile sobie taka flage na faze. Jak znam zycie to raczej zostane zjechany za to ale coz takie zycie.
Wiem ze to troche smiesznie wyglada ale troche mi sie nudzilo w domu i zrobile sobie taka flage na faze. Jak znam zycie to raczej zostane zjechany za to ale coz takie zycie.
Odp: Flagi Pogoni i nie tylko... - 27/12/2005 23:18
postaram sie wam przesłać prototyp flagi fc z Gryfic tylko hmm mysle jak to zrobic jestem na forum od niedawna i troche nie ogarniam jeszcze, może mi ktoś powiedziec jak mogę wrzocic obrazek ?
Ostatnio edytowany przez: MZK, 27 grudnia 2005, 23:29 [1 raz(y)]
Narodowiec a ile kosztuje wykonanie fany?? Gdzieś takiej średniej długości??
Ja słyszałem że w nie których firmach za 5 m. mozesz zapłacic gdzies z 200 zł. ale osobiscie znam kogos z stalowej woli kto robi flagi troche taniej, tylko ze nie którzy tutaj juz na forum pisali ze flagi u tego goscia nie są aż tak dobrze robione.
No i znowu musze sie powtarzac...jak flagi to do mnie podbijac osobiscie na gg (w profilu) lub na meila [email protected] (wyceniam flage dopiero po przeslaniu projektu) wiadomo ze dla Pogoni taniej
Dobre mi sie podoba. Przynajmniej smieszne
...po pierwsze to projekt moze jakis sobie ogarna (napewno nie ten bo jest kiepski), po drugie... jest flaga po po co druga...po trzecie...w projekcie zapomniales o logo ktore nadaje caly sens tekstowi...no i tak wogole powinno to ciebie nieinteresowac bo to chyba sprawa chlopaów SKAZANYCH NA WINA a nie TWOJA !!!
...po pierwsze to projekt moze jakis sobie ogarna (napewno nie ten bo jest kiepski), po drugie... jest flaga po po co druga...po trzecie...w projekcie zapomniales o logo ktore nadaje caly sens tekstowi...no i tak wogole powinno to ciebie nieinteresowac bo to chyba sprawa chlopaów SKAZANYCH NA WINA a nie TWOJA !!!
Sorry ze sie wtracam ale Slim napisał wyraznie ze robił to na FAZE wiec niemusisz go odrazu opieprzać.
Slim śmieszna flaga . Pozdrawiam
antyC nie no spoko wiem ze nie powinienem sie wtrancac w te sprawy i tak wiedzialem ze taka flaga i tak nie powstanie (nawet na to nie liczelme powiem szczerze) jak juz napisales jest jedna wiec po co druga. Jeszcze raz sorka ze wtracilem sie nie w swoje interesy
Ostatnio edytowany przez: Slim, 28 grudnia 2005, 00:03 [1 raz(y)]
Odp: Flagi Pogoni i nie tylko... - 28/12/2005 01:04
Slim może i nie potrzebnie akurat zrobiłeś projekt takiej flagi, ale doceniam twoja inwencje więc jak masz ochote to rób więcej projektów i wstawiaj tutaj - może ktos coś wybierze - ale niech to bedą konkretne projekty i oryginalne - niech ten temat żyje.
to jak wiesz to z gory to na chuj piszesz? masochista?
Pogoń/]Moze zrobcie jakas flage po portugalsku !! na przywitanie NOWYCH !! np "WITAMY I WYMAGAMY"
Z tego co wiem to Pogoń jest narazie klubem polskim, a nie Brazylijskim, Pogonią jestesmy My, a nie grajki, bo ci w wiekszosci niestety zawsze odchodzą, a wychowanków jak na lekarstwo, badz wcale.
Pogoń/]Moze zrobcie jakas flage po portugalsku !! na przywitanie NOWYCH !! np "WITAMY I WYMAGAMY"
Z tego co wiem to Pogoń jest narazie klubem polskim, a nie Brazylijskim, Pogonią jestesmy My, a nie grajki, bo ci w wiekszosci niestety zawsze odchodzą, a wychowanków jak na lekarstwo, badz wcale.
Ja akurat wole jakas ogladac normalny mecz a nie antyfutbol !! bo to co pokazali ci nasi POLACY !! to kompletne dno (strajk)!! jak my chcemy grac o cos wiecej niz o utrzymanie trzeba ich wymienic !! oczywiscie nie kazdy z naszych zawodnikow byl tak slaby !! Fabiniak, Matlak, Grzelak i Celeban to byli ci co chcieli grac nie liczac Julcimara Tawaresa itd. A to ze taka flaga pokazala by ze nie jestesmy do nich az tak wrogo nastawieni tylko czegos bedziemy tu wymagac od nich !! w pewnym sesie motywacja to by bylo tez dla nich !! Pozdro
Ja akurat wole jakas ogladac normalny mecz a nie antyfutbol !! bo to co pokazali ci nasi POLACY !! to kompletne dno (strajk)!! jak my chcemy grac o cos wiecej niz o utrzymanie trzeba ich wymienic !! oczywiscie nie kazdy z naszych zawodnikow byl tak slaby !! Fabiniak, Matlak, Grzelak i Celeban to byli ci co chcieli grac nie liczac Julcimara Tawaresa itd. A to ze taka flaga pokazala by ze nie jestesmy do nich az tak wrogo nastawieni tylko czegos bedziemy tu wymagac od nich !! w pewnym sesie motywacja to by bylo tez dla nich !! Pozdro
Moim zdaniem ich wcale nie obchodzi jak jestesmy do nich nastawieni. Oni graja dla kasy - to jest dla nich motywacja, nie maja ZADNEGO powodu aby czuc przywiazanie do Pogoni i nie zmieni tego zadna flaga.
...spójrz na te dziurawe szosy, anonimowe blokowiska i stare kamienice, gdzie każdy zna wszystkich sąsiadów z nazwiska. Spójrz na podmiejskie oazy...
Moim zdaniem ich wcale nie obchodzi jak jestesmy do nich nastawieni. Oni graja dla kasy - to jest dla nich motywacja, nie maja ZADNEGO powodu aby czuc przywiazanie do Pogoni i nie zmieni tego zadna flaga.
ja bym powiedzial ze nie dla kasy, bo ona nie jest az tak wielka. Polske traktuja raczej jako przystanek i mozliwosc wypromowania sie na zachod. A co do flagi to... n/c. To jest Polska, a nie Brazylia zeby robic flagi w ich jezyku. Oni graja tu i niech ucza sie jezyka polskiego, a nie na odwrot.
"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
... u widze ze zycie depcze twoja wyobraznie...
opierdol im knage po brazylijsku to spewnoscia bedzie dla nich motywacja !
niech się kurwa bambusy uczą polskiego!! jesteśmy w Polscei skoro biorą polskie pieniądze to niech się po polsku nauczą dziękować a najlepiej to niech spierda...ją! Polacy źle grali a ja myslę że wolę to niż jakiś pseudograjków z dziesiątej ligi brazylijskiej mających po 30 lat...o czym człowieku wogóle pieprzysz..??!!
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Odp: Flagi Pogoni i nie tylko... - 03/01/2006 07:15
Ostatnio powstalo troche nowych fan fanklubowych, i niestety czesc nienajlepsza...Tak wiec od teraz, jesli jakis fanclub bedzie chcial zrobic fane to najpierw niech przesle projekt albo do mnie, albo do HL...Ten pojdzie do oceny w szerszym gronie.Inaczej moze sie okazac, ze ktos zrobi fane , a ta zostanie sciagnieta.
Nastepna kwestia, gdzie szyjemy flagi??
Odpowiedz jest prosta, u naszego Kolegi z wyjazdow antyC.I nawet nie jest to nakaz tylko po prostu dobra rada.Na wiosne beda nowe fany jego produkcji.Ceny ogolnie ma konkurencyjne, jakos porownywalna z innymi.Dla Pogonki robi flagi praktycznie po kosztach i wkalda w to serce, wiec nie kombinujcie z Tarnobrzegami czy innymi.Na teraz tyle ode mnie
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.