Odp: Flagi Pogoni i nie tylko... - 14/12/2005 14:40
Ktoś może posiada fotki skrojonych flag petry, bałtyku itd. Moim zdaniem warto utworzyc na stronie Pogoni dział z skrojonymi flagami tak jak np. ma ruch chorzów który prezentuje flagi które skroił w ciągu ostatnich 10 lat. Myślę że i u nas by się troszeczke tego nazbierało. Jak mnie pamięc nie myli to flag się pozbyły wisła k., lech poznań (rzepin), zawisza, zagłębie l., petrochemia 2x, bałtyk gdynia 2x, sigma ołomuniec, kiedyś lechia gdańsk, chyba nawet amica wronki ale wiadomo że nikt się tą zdobyczą akurat nie bedzie chwalił ze względu na range hooltrasową tych osób. No i pewnie jeszcze cośby można było dodać do tego...
Odp: Flagi Pogoni i nie tylko... - 14/12/2005 16:06
ostatnio Chloapki z Debna tez swoja, nowa flage wieszaja. Ogolnie nasze oflagowanie mozna ocenic bardzo pozytywnie.
a co do skrojonych flag to nie mamy ostatnio za bardzo sie czym szczycic dlatego porponuje zamiast chwalenia sie na forum obcymi lepiej sie skupic nad pilnowaniem swoich barw...
Odp: Flagi Pogoni i nie tylko... - 22/12/2005 17:18
dalej sie zastanawiam dlaczego w dalszym ciagu wieszana jest fana Walcz
widac slowna reprymenda na debiucie tej flagi nie pomogla
to fana nie naszego klubu
skandal
Powiem szczerze że do zgody z Legią nic nie mam, ale też mnie zaczynają denerwować flagi typu Międzyzdroje (flaga Pogoni na której nie wiedzieć czemu znajduje się herb legii - w ogóle bezsensu), czy Wałcz ( dla mnie to też dziwne że miasta leżące w zachodniopomorskim tworzą fc Legii - zgoda zgodą, ale panowie nie popadajmy już w taki pietyzm w stosunku do Legii, to że jest zgoda to nie znaczy że mamy już na swoich flagach umieszczać barwy lub herby zaprzyjażnionego klubu - OPAMIĘTAJCIE SIĘ). Ja uważam że flagi zgody to takie jak np Gryfino - Mokotów, i to jest jeszcze do strawienia, ale Wałcz Pogoń - Legia - o co tu chodzi. To tak jakby zrobić flage np. Pruszków w barwach Pogoni i Legii - nie wiem czy kibice Legii by byli z tego zadowoleni.
wogole nie oto mi chodzi
flagi zgodowe mi nie przeszkadzaja
zobacz na uklad barw na tej fladze POGOŃ SZCZECIN nie ma takich barw!!!wiec to nie nasza flaga
dalej sie zastanawiam dlaczego w dalszym ciagu wieszana jest fana Walcz
widac slowna reprymenda na debiucie tej flagi nie pomogla
to fana nie naszego klubu
skandal
Powiem szczerze że do zgody z Legią nic nie mam, ale też mnie zaczynają denerwować flagi typu Międzyzdroje (flaga Pogoni na której nie wiedzieć czemu znajduje się herb legii - w ogóle bezsensu), czy Wałcz ( dla mnie to też dziwne że miasta leżące w zachodniopomorskim tworzą fc Legii - zgoda zgodą, ale panowie nie popadajmy już w taki pietyzm w stosunku do Legii, to że jest zgoda to nie znaczy że mamy już na swoich flagach umieszczać barwy lub herby zaprzyjażnionego klubu - OPAMIĘTAJCIE SIĘ). Ja uważam że flagi zgody to takie jak np Gryfino - Mokotów, i to jest jeszcze do strawienia, ale Wałcz Pogoń - Legia - o co tu chodzi.
wogole nie oto mi chodzi
flagi zgodowe mi nie przeszkadzaja
zobacz na uklad barw na tej fladze POGOŃ SZCZECIN nie ma takich barw!!!wiec to nie nasza flaga
Ależ ja też nic nie mam do flag zgodowych, ale czy np. flaga Międzyzdroje nie wydaje ci się dziwna? herb Legii na barwach Pogoni, (w ogóle przecież to jest flaga Pogoni). A co do Wałcza to rozumiem że to jest niby fc Legii i Pogoni - ale mimo wszystko coś mi w tym nie pasuje i nie gra, i nie chodzi tutaj o nieprawidłowe barwy Pogoni na tej fladze.
Odp: Flagi Pogoni i nie tylko... - 22/12/2005 19:22
moim zdaniem takie cos jak ta flaga Walcza wogole nie powinna wisiec
nei dosc ze niezbyt estetycznie wykonana to jeszcze jakies barwy chujowe
a fana Miedzyzdroje gdyby nie ten herb Legii byla by wypas troche ogolnie zjebali z tym herbem nie pasuje
a fana Miedzyzdroje gdyby nie ten herb Legii byla by wypas troche ogolnie zjebali z tym herbem nie pasuje
Fakt faktem miendzyzdroje zjebali z tym herbem. Do flagi wałczu nic nie mam oprócz barw... Gdyby barwy były dobrze zrobione to lajt , ale ogólem liczy sie to ze jest tam pewna garstka osób za Pogonią.Ale to tylko moje zdanie ... Pozdrawiam
zamiast patrzeć na herb Legii lepiej przyjrzyj sie naszemu na tej fanie
wypadaloby to 'naprawic'
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.