Odp: Flagi Pogoni i nie tylko... - 24/02/2013 22:42
Pewnie że szkoda tak jakoś wyszło mam nadzieje że nie jest to moja ostatnia fana jaką robiłem dla naszego FC i będziemy mieli możliwość razem coś zrobić.
Odp: Flagi Pogoni i nie tylko... - 25/02/2013 20:49
Projekt flagi jeśli byłaby to flaga szyta jest wg mnie bardzo dobry - Tym bardziej wielka szkoda że tak jakoś wyszło - wg mnie powinien być zakaz wieszania flag drukowanych na Pogoni Niedawno było modne takie hasło Against Modern Ultras - myślę ze w tym temacie by pasowało
Po prostu kumam schemat, jak wszyscy liżą się po dupach, to progresu nie ma.
Odp: Flagi Pogoni i nie tylko... - 28/02/2013 16:21
Nie miała ponieważ flaga taka nie powstała chyba,że mówisz o białej małej fladze ze stadionem i napisem Prawa Strona Miasta która była drukowana samowolką i wisiała może na dwóch meczach.
DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!
Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
fana raczej okolicznosciowo pasowała do wczorajszego świeta bo tak to sama w sobie była swego czasu na ustach krytykow w sumie to słusznie ( drukowana,język no i ten pomaranczowy...) A co do Morski Klub Sportowy to gdzie bys chciał zobaczyc ? Bo u nas raczej warunków nie ma a do wyjazdówek to raczej sie ona nie zalicza
Odp: Flagi Pogoni i nie tylko... - 26/05/2013 20:04
Jeśli ktoś posiada zdjęcie to również podpisuję się pod prośbą o wrzucenie. Na Pogońonline fotorelacji brak, na oficjalce to samo, vałka w ogóle mnie nie chodzi...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.