Czy wie ktos co to za flaga jest w 0:14 biała? z góry dzięki.
trochę nie ogarnąłem http://www.youtube.com/watch?v=BxZztY_C-F8
Wiem o która chodzi (bialą) ale po koleji co do flag widocznych w 13 sekundzie filmiku (kolejność od lewej):
1. MKS POGON - flaga zrobiona przez niejakieg J. z Prawobrzerza, kiedys Majdan ją we Wrocławiu uratował
2. POGON (grafitti - flaga docelowa w temacie) - flaga pisana jak grafitti z herbami Polski, Pogoni i Szcecina., dodatkowo obarczona w puchary. Flaga skrojona przez Zawiszę chłopakom wracającym z meczu Stomil-Pogoń
3. FC Goleniów - nieznane mi sa okoliczności zaginięięcia tej flagi. Inicjatorem jej był chyba S. z Goleniowa
4. Szachownica po kilku meczach przerobiona na flagę "PORTOWCY" z gryfami po bokach. Flaga zrobiona przez 3 z Golecina.
Jako ciekawostkę kulinarną dodam, ze na tym meczu Tychy traca flagę ( sezon konia co kazdy klub u nas traci jedna lub 2 flagi)
Zgody w tym czasie z Legią nie było !!!
Flaga FC Goleniów jest ibecnie u chłopaków z Goleniowa,tak jak Kasztaniak pisał wisiała na meczu z Iną.
AntyC mecz o którym jest na filmiku jest z 95 więc zgoda z L już chyba była odnowiona.
tak flaga jest cały czas w Goleniowie i bardzo rzadko sie pojawia a wielka szkoda
Ja mam takie pytanie co się dzieje z faną "Brygada Ultras", swego czasu jak pamiętam miała być robiona zbiórka na renowację.
Renowacja jest nieoplacalna - bardzo duze koszta.Miala byc robiona wersja szyta, ale ostatecznie ustalono, ze flaga przechodzi na emeryture i nie bedzie nastepnej wersji.Temat pewnie jeszcze wroci nie raz, ale obecnie jest zamkniety.
Ja mam takie pytanie co się dzieje z faną "Brygada Ultras", swego czasu jak pamiętam miała być robiona zbiórka na renowację.
Renowacja jest nieoplacalna - bardzo duze koszta.Miala byc robiona wersja szyta, ale ostatecznie ustalono, ze flaga przechodzi na emeryture i nie bedzie nastepnej wersji.Temat pewnie jeszcze wroci nie raz, ale obecnie jest zamkniety.
A można zapytać w jakich granicach oscyluje kwota, którą należałoby przeznaczyć na renowację tej flagi?
zostawiam więzy, wola odzyskała niepodległość
siłę i pewność, jeśli czujesz to chodź ze mną
jak nie zostawiam na którymś przystanku strach
i tych słabych, co marzenia umieją spełnić tylko w snach
A można zapytać w jakich granicach oscyluje kwota, którą należałoby przeznaczyć na renowację tej flagi?
Renowacja jest niemożliwa ze względu na technikę jaką została wykonana i w jakim stanie się znajduje.
DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!
Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
Czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć, dlaczego ta flaga nie jest już wieszana?
Flaga jest podziękowaniem dla Mariusza za stare czasy, "bo nie siła lecz charakter daje nam przewagę" i wisi wyłącznie wtedy, gdy Mariusz zasiada na ławce, niezależnie od tego czy "gospodarzy", o czym boleśnie przekonał się jeden z byłych trenerów Pogoni, który zagroził, że jak flaga zawiśnie to on nie wychodzi na boisko, czy "gości"...
Czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć, dlaczego ta flaga nie jest już wieszana?
Flaga jest podziękowaniem dla Mariusza za stare czasy, "bo nie siła lecz charakter daje nam przewagę" i wisi wyłącznie wtedy, gdy Mariusz zasiada na ławce, niezależnie od tego czy "gospodarzy", o czym boleśnie przekonał się jeden z byłych trenerów Pogoni, który zagroził, że jak flaga zawiśnie to on nie wychodzi na boisko, czy "gości"...
Cos wiecej na ten temat? Ktory treneiro tak zagrozil?
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.