Odp: Flagi Pogoni i nie tylko... - 16/08/2009 21:07
Z racji tego, iz mieszkam obecnie pod Wawa nie mam czesto mozliwosci bywac na Twardowskiego jednak podczas urlopu wybralem sie na ostatni mecz z Podbeskidziem i mam jedno spostrzezenie ktorym chcialbym sie podzielic.
zastanawia mnie tylko dlaczego na plotach jest tak malo flag klubowych plot okalajacy pierwsze sektory calkowicie pusty, brak sektorowek- wydaje mi sie ze jak nie ma specjalnej oprawy sektorowki sa idealne zeby uatrakcyjnic mecz. Mamy ich kilka i przeciez mozna je wszystkie rozwoniac w czasie meczu napewno dadza fajny efekt.
Wracajac do plotow- naprawde nie zebym narzekal ale nie wyglada to najlepiej.
Za to duzym plusem jest ze wiekszosc szalikow jest granatowo-bordowych i to fajnie wyglada lepiej od niebiesko czerwonych itd, duzo ludzi tez w koszulkach widac ze cos sie zmienia na lepsze.
Odp: Flagi Pogoni i nie tylko... - 18/08/2009 01:08
Po co wieszać milon flag na mecz z takim rywalem jak Podbeskidzie? Gdybyś był na meczu z Gieksą, to byś się przekonał, że wiesza się dużo więcej flag (nawet czasami nie starcza płotu). Co do sektorówek. Wyciąganie je na każdym meczu mija się z celem. Nie liczy się ilość opraw ale ich jakość. Lepiej wg mnie jest zrobić 2,3 dobre oprawy w rundzie przeciwko atrakcyjnym rywalą niż 7,8 opraw polegających na rozciągnieciu sektorówki.
Odp: Flagi Pogoni i nie tylko... - 18/08/2009 08:49
Wracajac do plotow- naprawde nie zebym narzekal ale nie wyglada to najlepiej.
Za to duzym plusem jest ze wiekszosc szalikow jest granatowo-bordowych i to fajnie wyglada lepiej od niebiesko czerwonych itd, duzo ludzi tez w koszulkach widac ze cos sie zmienia na lepsze.[/cytat]
Czy ja wiem czy te nasze szaliki tak wspaniale wyglądają...każdy szalik ma zupełnie inny odcień barw granatowo bordowych ,ale najgorsze jest to że na szalikach jest za dużo żółtego . Dla mnie najlepsze są pasiaki bo takie mamy barwy a ktoś kto widzi nasz szalik to myśli sobie że mamy barwy żółte z jakimś tam ciemnym . Oczywiście żółty musi być w szalikach z napisami ale bez przesady .
Odp: Flagi Pogoni i nie tylko... - 27/08/2009 20:40
W sumie zajebisty protest Lecha, każą nam wysyłać fotki flag, jeśli nie wyślesz masz kare to co Lech robi, nie wiesza flag pod przykrywa protestu. No prześmieszni są....
Zero spontaniczności wszystko przeliczane kalkulowane o to wielki Lech.
Odp: Flagi Pogoni i nie tylko... - 29/08/2009 20:06
Kolega po szalu na forum Legii zarzucił temat ze starymi zdjęciami z meczów i powstaje od razu prośba o jakieś informacje na temat flagi Pogoni widocznej na tych zdjęciach:
Odp: Flagi Pogoni i nie tylko... - 29/08/2009 22:27
Pogoń Szczecin gotykiem stara flaga w swoich czasach jedna z wiekszych flag na płot w Polsce.Pózniej trafiła do Stolicy i była wieszana przy Łazienkowskiej.Jakis czas temu pozbyła sie kilku bocznych szachownic flage skrocono do napisów.ogólnie bardzo zniszczona flaga i lezy pewnie juz na emeryturze choc jeszcze jakis czas temu była wieszana u Nas.
To jest flaga Pogoń Szczecin (gotyk) na szachownicy.
Wydaje mi się że flaga ta powstała jakoś około 95 roku. Swego czasu często wisiała w Warszawie (GKS,Górnik).
Jest w galerii na tej stronie.
Pogoń Szczecin gotykiem stara flaga w swoich czasach jedna z wiekszych flag na płot w Polsce.Pózniej trafiła do Stolicy i była wieszana przy Łazienkowskiej.Jakis czas temu pozbyła sie kilku bocznych szachownic flage skrocono do napisów.ogólnie bardzo zniszczona flaga i lezy pewnie juz na emeryturze choc jeszcze jakis czas temu była wieszana u Nas.
Fakt ma parę zniszczeń czasowych ale do emerytury jej daleko Ma się dobrze
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.