Czy w związku z takim sposobem jej utraty istnieje temat zrobienia jej repliki?
(pytam czysto teoretycznie, choc muszę przyznac, ze flaga była pierwsza klasa)
jeśli dobrze widziałem to flaga nowogardu pojawiła się także w sobote przed meczem z chemikiem na boisku ze sztuczną nawierzchnią....tylko ze to była inna flaga, nie ta ze zdjęcia...
Odp: Flagi Pogoni i nie tylko... - 10/11/2008 16:23
Taka prośba:
Czy ma ktoś może zdjęcie flagi FC Opole Lubelskie. Nigdzie w tym temacie tego nie mogłem znaleźć w googlach zresztą jakimś cudem też nie. Potrzebny mi jest tekst z tej flagi, więc nawet zdjęcie nie byłoby potrzebne tutaj. Z góry dzięki za pomoc.
mam kilka pomysłow na flagi a raczej na Ich sens...ale nie mam jak to przekazać;/ a flagi ktore mi się podobają to LFS z pewnością
Myślę że najlepiej jak wyślesz maila do stowarzyszenia Portowcy o ile masz do napisania coś konkretnego (na ich stronie jest kontakt) - tutaj o pomysłach na flagi z hasłami nie pisz, chociaz znając realia to pomysłów z pewnością jest multum - gorzej z ilością grafików .
Ostatnio edytowany przez: IS, 11 listopada 2008, 16:27 [1 raz(y)]
Odp: Flagi Pogoni i nie tylko... - 12/05/2009 12:41
jeszcze niedawno wisiala ta flaga na 1. sektorze chyba w trakcie gry z ksp co późniejszej części meczu stalo sie ogniskiem zaplanym do awantury z ochroną i psami...ochrona uciekla ze stadionu a walki z psami byly jeszcze od strony Twardowskiego...
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
jeszcze niedawno wisiala ta flaga na 1. sektorze chyba w trakcie gry z ksp co późniejszej części meczu stalo sie ogniskiem zaplanym do awantury z ochroną i psami...ochrona uciekla ze stadionu a walki z psami byly jeszcze od strony Twardowskiego...
wisiała na Arce,co o nią tak ochrona jebała-pozniej po meczu łebka z tą flagą ganiali- o ile się nie mylę to na Polonii spotkała ich za to kara
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.