... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Odp: Flagi Pogoni i nie tylko... - 16/03/2008 00:29
Nareszcie flaga nawiązująca do morskości - i o to chodzi. Zaryzykuję nawet stwierdzenie, że jest to chyba nasze najlepsze płótno... A już na pewno od dłuższego czasu.
Pozostałe również nie odstają poziomem. Jaworzno wybija się spośród FC.
Odp: Flagi Pogoni i nie tylko... - 16/03/2008 10:37
"Love and be brave" zapewne związku z B.Suchodolskim nie ma, tym niemniej tak jakoś skojarzyłem z nim te słowa, - pod względem wizualnym bardzo ciekawie się prezentuje. Mam tylko jedno małe "ale" - "Niech narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają."
Wszyscy co nam źle życzyli, mówili byśmy skończyli
to w tej chwili zobaczyli jak bardzo się pomylili
Odp: Flagi Pogoni i nie tylko... - 16/03/2008 12:29
Morski klub sportowy fajna flaga nawet jak na drukowaną .
FC Jaworzno hmm co tu dużo powiedzieć fajne motywy tylko szkoda ze drukowana tak samo ja trzecia flaga
Odp: Flagi Pogoni i nie tylko... - 16/03/2008 13:26
Motywy zajebiste, tylko zamiast zoltego jest pomaranczowy. Z zoltym flagi prezentowaly by sie znacznie okazale, tym bardziej ze granatowy i bordowy sa w bardzo dobrym odcieniu, a to nie zawsze sie udawalo na poprzednich plotnach.
Ostatnio edytowany przez: Steryd, 16 marca 2008, 13:35 [2 raz(y)]
Żółć kadmowa to żółć z projektu flagi, a ten kolor to co to jest? szczególne na Jaworznie.
Morskie Miasto Szczecin ogolnie wyglada dobrze, byc moze dlatego, ze litery sa niewielkie w stosunku do rozmiarow flagi. Jaworzno i Love And Be Brave juz niestety przypominaja flage po zafarbowaniu na pomaranczowo. Pomysly zajebiste, niestety kolorystyka fatalna.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.