Odp: Flagi Pogoni i nie tylko... - 19/02/2008 19:41
{{{Posiadam na sprzedaż orginalną flagę ze spotkania Pucharu UEFA Pogoń Szczecin - Hellas Werona z roku 1987, stan flagi Hellas Werona ideał - ofertę traktuję bardzo poważnie. Powyższą flagę otrzymałem z rąk kibiców Hellas Werona na pamiątkę. Kontakt w sprawie sprzedaży flagi proszę kierować pod numer telefonu 503645160 lub na pocztę [email protected]
}}
gosc ma flage jak myslicie dobrym pomyslem bylo by jak bym ja kupil i przekazal do klubowego muzeum? potrzebuje pomocy kogos kto tym tematem sie interesuje przyjechal bym na swieta do Szczecina i bym zalatwil sprawe jezeli to wogole dobry pomysl.
Jeżeli jest to tak ważna pamiątka dla Pogoni a jest na pewno warta aby zawisła
w Gablotach Pogoni Szczecin!!! Niech Kibice Pogoni Szczecin zrobią zrzutę i
przekażą na rzecz klubu, na pewno bym nigdzie nie umieszczał tej oferty,
tylko na Forum Kibiców Pogoni Szczecin. Powiem Flaga jest naprawdę według mnie
mało warto bo 170 złotych to żaden teraz grosz, gdzie na fladze pisze Mistrz
Włoch 1985( a więc ona już ma 22 lata)a Hellas Werona była jednym z lepszych
przeciwników waszego klubu w potyczkach Pucharowych!!!!
Jeżeli jest to tak ważna pamiątka dla Pogoni a jest na pewno warta aby zawisła
w Gablotach Pogoni Szczecin!!! Niech Kibice Pogoni Szczecin zrobią zrzutę i
przekażą na rzecz klubu, na pewno bym nigdzie nie umieszczał tej oferty,
tylko na Forum Kibiców Pogoni Szczecin. Powiem Flaga jest naprawdę według mnie
mało warto bo 170 złotych to żaden teraz grosz, gdzie na fladze pisze Mistrz
Włoch 1985( a więc ona już ma 22 lata)a Hellas Werona była jednym z lepszych
przeciwników waszego klubu w potyczkach Pucharowych!!!!
To niech kibice Verony robią zrzutę a nie my ! Bardziej do sali pamięci nadawałyby się zdjęcia z tego meczu a kibicowska flaga Hellas.
tylko co ta flaga ma wspólnego z naszym klubem? zwykła flaga wydawana przez włoski klub warta może z 20-30zł.
Jakiś lamus; pisze że jest to oryginalna flaga z meczu pucharowego a okazuje się iż jest to zwykła flaga klubowa za którą osobiście nie dałbym nawet piątaka... niech pali gume
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.