jeżeli tobie szkoda,że pare km od Szczecina również kibicuje się Pogoni to znaczy nic innego,ze jesteś po prostu ograniczony!!!
Ps.skąd biora takich ludzi
Popraw stylistykę swoich wypocin,bo reszty bełkotu nie odbieram inaczej jak do do końca stwierdzenia,iż ,,szkoda tylko,że przybywa nam coraz więcej fan Fc"
bez odbioru
Siła Płynie Z Krwią , Duma Razem Z Nią ->Duma Pomorza
nie jestem ograniczony czlowieku tylko kurwa mac zle sformulowalem swoj post tak samo mieszkam za Szczecinem i dojezdzam na mecze i wiec tym bardziej nie widze powodu zeby mowic cos na temat FC...byla niedziela mialem kaca i tak mi sie jakos kurwa dziwnie napisalo teraz go edytowalem i jak podoba ci sie? bo mi tak po co robic z igly widly..
Dobra jest ta flaga szkoda tylko ze przybywa nam coraz wiecej fan FC a nie naszych klubowych ale z drugiej strony to dobrze bo zawsze bedzie mozna pokazac swiatu jaka miasto kibicuje Pogoni. i oby tak dalej
jeżeli tobie szkoda,że pare km od Szczecina również kibicuje się Pogoni to znaczy nic innego,ze jesteś po prostu ograniczony!!!
Ps.skąd biora takich ludzi
Popraw stylistykę swoich wypocin,bo reszty bełkotu nie odbieram inaczej jak do do końca stwierdzenia,iż ,,szkoda tylko,że przybywa nam coraz więcej fan Fc"
bez odbioru
nie jestem ograniczony czlowieku tylko kurwa mac zle sformulowalem swoj post tak samo mieszkam za Szczecinem i dojezdzam na mecze i wiec tym bardziej nie widze powodu zeby mowic cos na temat FC...byla niedziela mialem kaca i tak mi sie jakos kurwa dziwnie napisalo teraz go edytowalem i jak podoba ci sie? bo mi tak po co robic z igly widly..
to może nie pisz więcej jak nie wytrzeźwiejesz do końca
Tematem rozmów było nawiązanie ścisłej współpracy i podpisanie umowy partnerskiej. Dzięki przychylności długoletniego kibica Pogoni, a zarazem Wiceprezesa Zarządu – Dyrektora ZMPSiŚ pana Kazimierza Drzazgi, w zeszłym tygodniu doszło do parafowania umowy. Tym samym nawiązaliśmy do chlubnej, klubowej tradycji z przeszłości, kiedy to związki Pogoni, Szczecina i portu były bardzo silne. Dziś Zarząd Morskich Portów Szczecin i Świnoujście SA zarządza dwoma portami o podstawowym znaczeniu dla gospodarki narodowej, tworzącymi jeden z największych na Bałtyku uniwersalny kompleks portowy. Tym bardziej wypada się cieszyć, że tak zasłużona na Pomorzu Zachodnim branża portowa zdecydowała się wesprzeć Stowarzyszenie Kibiców Pogoni, które uzyskane środki planuje przeznaczyć na produkcję największej na naszym stadionie flagi nawiązującej do morskich korzeni klubu i miasta.
Fan Clubowe flagi
Stowarzyszenie Portowcy apeluje do wszystkich Fan Clubów planujących zaprojektowanie i uszycie własnej flagi o ich wcześniejsze przedłożenie do konsultacji pod adresem mailowym [email protected].
SKPS Portowcy dąży do podwyższenia poziomu i jakości flag kibiców Pogoni, czemu służyć mają takie działania jak opiniowanie projektu, ujednolicenie kolorystyki klubowych barw i ewentualna pomoc (także finansowa) w zakresie wykonania i wyboru materiału.
Konkretna akcja, zobaczymy jeszcze jakie będą flagi
Flagi niektórych FC porobiłbym na miejscu tych FC jeszcze raz. Szczególnie Opole Lubelskie, Myślibórz. Projekty i same flagi powinny być konkretne. Każda flaga to musi być sztuka sama w sobie i orginał. Jeśli się przyjrzymy flagom innych klubów to jestem w stanie stwierdzic że np Lech, Jagiellonia, ŁKS czy Lechia mają dobre flagi, ale my jesteśmy w stanie zrobić to jeszcze lepiej. Widze że w stowarzyszeniu Portowcy są konkretne osoby które czują, że czas zmienić podejście do kwestii flag i bardzo mi sie podoba te info skierowane do FC Pogoni.
Ostatnio edytowany przez: IS, 20 października 2007, 03:30 [2 raz(y)]
Flagi niektórych FC porobiłbym na miejscu tych FC jeszcze raz. Szczególnie Opole Lubelskie, Myślibórz. Projekty i same flagi powinny być konkretne. Każda flaga to musi być sztuka sama w sobie i orginał. Jeśli się przyjrzymy flagom innych klubów to jestem w stanie stwierdzic że np Lech, Jagiellonia, ŁKS czy Lechia mają dobre flagi, ale my jesteśmy w stanie zrobić to jeszcze lepiej. Widze że w stowarzyszeniu Portowcy są konkretne osoby które czują, że czas zmienić podejście do kwestii flag i bardzo mi sie podoba te info skierowane do FC Pogoni.
Dokladnie tak. Najpierw konkretny projekt skonsultowany ze Stowarzyszeniem (wystarczy tylko pomysl - wiadomo nie kazdy ma w swoim gronie kogos utalentowanego graficznie) a potem realizacja u sprawdzonego producenta. Zapelnic ploty na Pogoni juz od dawna mamy czym - teraz kazda nastepna flaga musi byc lepsza od poprzedniej
Miłość do Pogoni jest naszym losem, zwycięstwo naszą nadzieją...
Odp: Flagi Pogoni i nie tylko... - 21/10/2007 11:03
Jak macie problemy z grafikami to napisac nawet do mnie... Lepiej to troche wyjdzie.
Ale ja mysle ze tutaj bardziej chodzi o pieniadze a nie o talent graficzny.
Flaga Myśliborza jak dla mnie jest tragiczna... Sory chlopaki ale naprawde srednio to wyszlo. Pomysl dobry ale troche gorzej z wykonaniem...
Odp: Flagi Pogoni i nie tylko... - 22/10/2007 12:00
A ja mam pytanko do grupy Numiego
Co się stało z tą flagą Amici Wronki skrojonej na początku 2006 i wywieszonej na chwile na meczu z Wisłą Kraków??Nie pamiętam by ją spalili...
Siła Płynie Z Krwią , Duma Razem Z Nią ->Duma Pomorza
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.