Odp: Flagi Pogoni i nie tylko... - 09/07/2006 19:13
Powiem tak kolego ja mam 35 lat a robiac fane Drawska cały czas konsultowałem z Młodymi Wilkami wyglad, koszt itd. i dzieki temu miałem pewnosc ze jest wszystko ok.Pozdrawiam wszystkich nara
Odp: Flagi Pogoni i nie tylko... - 04/08/2006 21:51
Sorry za prywate ale moze ktos wie jak sie nazywa/ma i moze podeslac/wie gdzie znalezc czcionke z ktorej jest wykonany napis WARSZAWIACY na fladze Legii. Mysle ze wiadomo o jaka flage chodzi.
Sorry za prywate ale moze ktos wie jak sie nazywa/ma i moze podeslac/wie gdzie znalezc czcionke z ktorej jest wykonany napis WARSZAWIACY na fladze Legii. Mysle ze wiadomo o jaka flage chodzi.
Z gory dzieki.
Zagadaj do ludzi z Legialive/legia.tv --> logo Legia.tv jest pisane najprawdopodobniej taką samą czcionka
Odp: Flagi Pogoni i nie tylko... - 27/09/2006 16:56
nie wiem czy i jak z tym Popeyem chcecie cos montowac, mam w każdym razie taki pomysl (kiedys myslalem o wlasnej fladze), mianowicie taki gostek stoi sobie za kolumienką sterową z dużym kołem (oczywiscie w barwach Pogoni i z Gryfem) i jedzie naprzód, rozglądając się - coś jak na załączonym obrazku... musiałby to tylko jakiś rysownik od komiksów zwizualizować.
Popeye - jako marynarz pasuje, w koncu Morski Klub, port, pewnie wielu kibiców pływa...
tutaj Popeye ze sterem:
tylko nie ten rzut, co myślę...
...
coś takiego, tylko z Popeyem:
Ostatnio edytowany przez: - papa gamoniu! -, 27 września 2006, 17:07 [2 raz(y)]
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Odp: Flagi Pogoni i nie tylko... - 28/09/2006 08:27
Może i jestem nie w temacie. Ale kiedy wróci oflagowanie płotu w Szczecinie? Z tego co wiem, na Lechii płot był oflagowany, więc nie widze przeciw wskazań, żeby w Szczecinie był Zawsze to lepiej wygląda.
48% młodzieży jest szczęśliwa, reszta nie ma na piwo...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.