No właśnie jest to chyba nie możliwe, szukałem wszedzie tej flagi i tylko znalazłem coś takiego[img=http://www.pogononline.pl/galeria_slajdy.php/fotorelacje/pogon_legia_00_01/1]
A ja właśnie miałbym zarzut do tej flagi bo to jest ogólnie flaga Pogoni i nawet dobra, tylko niewiem co robi ten herb Legii na niej jak juz to mogli oficjalnie zrobic flagę łączoną Pogoni i Legii, a tak lipa - przez to flaga straciła na atrakcyjności ( nie to że mam coś do zgody z Legią - myśle że każdy mnie dobrze zrozumiał).
Jesli dobrze pamietam to chyba ostanio nawet mialem przyjmnosc wieszania jej na pucharze Polski z ŁKS Łódź. Ale ostatecznie chyba nie zawisla. Jej stan podobnie jak Dumy Pomorza nie jest najlepszy.
Ostatnio edytowany przez: Pszczółek, 9 grudnia 2005, 07:30 [1 raz(y)]
Odp: Flagi Pogoni i nie tylko... - 09/12/2005 09:11
Bzm-owi chodzi o inna flage...była to równiż szachowcnia tylko cos ala Pogoń Szczecin gotykiem...Napis Portowcy byl pisany trzcionka podobna ( tu sie moge mylic...) podobną do flagi "Wojownicy Grodu Gryfa"....Co do flag to moim zdaniem mamy kilka fajnych, lecz brakuje flag z dobrymi hasłami. Zbyt duza czesc naszym fan stanowia flagi typu Pogon, Pogoń Szczecin, MKs Pogon itp...z flag które mi sie osobiscie nie podabaja jest m.in. flaga "Bylismy tu i zawsze bedziemy..." Haslo jest zajebiste ale samo projekt i wykonanie flagi wg mnie beznadziejne...
... ja się będę opierdalał niech się wszystko dzieje samo...
Odp: Flagi Pogoni i nie tylko... - 09/12/2005 10:38
chodzi o inna flage portowcy tez w szachownice ale niebiesko-czerwona, napisy zwykle drukowane litery,chyba zolte lub biale a obok zolty gryf, kiedys tez bywala na wielu meczach ,ale juz sie chyba wyekspolatowala i wlasciciel jej nie przynosi a flaga wojownicy z grodu gryfa fajna ale za mala ,najlepsza byla Pogoń szczecin- gotyk oraz mks Pogoń- takie fajne litery ,nie duza we wroclawiu 96 na 1 planie , i Pogoń Szczecin fan club morski klub sportowy ,chyba zawisza ja skroila, ostatni raz na fotce w olsztynie byla
tu jest niewyrazna fotka pierwszej flagi portowcy na zdjeciu u gory po prawej,
Odp: Flagi Pogoni i nie tylko... - 09/12/2005 10:56
Patrzac na Pomorska sile czuc klimat lat 90-bardzo fajna fana,domyslam sie ze wartosc prywatnabo nigdy nie wisiala na plocie od murawy.Tak samo jak byla kiedys fana Hools Of Pogoń widac ja na jednym zdjeciu z Poznania. Co oznacza skrot DNU na jednej z malych flag Pogoni wieszanej na niskiej trybunie?
...z flag które mi sie osobiscie nie podabaja jest m.in. flaga "Bylismy tu i zawsze bedziemy..." Haslo jest zajebiste ale samo projekt i wykonanie flagi wg mnie beznadziejne...
Mam podobne zdanie jednak nie jestem aż tak krytyczny jeśli chodzi o kwestie wykonania
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.