Odp: Flagi Pogoni i nie tylko... - 01/07/2006 23:20
Wiadomo coś o projektach nowych fan i kiedy możemy się ich spodziewać??Pytam z ciekawości
Ja pierdole jak mi się chcę bzykac...dobrze,że niedługo będe u dziewczyny w Pile!!!
Siła Płynie Z Krwią , Duma Razem Z Nią ->Duma Pomorza
Raczej ty nie kozacz bo to że masz środki na fane nic nie znaczy. Najpierw trzeba mieć pojęcie o świecie kibicowskim żeby mieć ''własną fanę'', żeby potem ona nie dostała się w niepowołane ręce... A jak narazie chyba nikt cie nie kojarzy z żadnego ''prawdziwego'' wyjazdu...
''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
Odp: Flagi Pogoni i nie tylko... - 02/07/2006 19:49
Wiadaome wszem i wobec, że papay na fladze PORTOWCY ma być zmieniony, toteż prosze o sugestie jakiego tam umieścić...ważne by był w dość dobrej rozdzielczości ...w sumie temat na szybkiego w miarę bo trzeba to ogarnąć do początku rundy...czekam na propozycje
Owszem wyjazdów dużo nie mam na koncie ale spox,wkońcu nie pracuje,a sam wyjazd na ,,na mecz u siebie kosztuje mnie średnio 60zł a kasiasty nie jestem",ale Wawka,Poznań,Wronki to chyba coś, co do kibicowania hmm Nie wiem jak sie prezentejuszesz,ile masz lat,co porabiasz w wolnych chwilach itp ale miałem odwage jebnąc vlepy w ostatnie wakacji w centrum Poznania czy ostatnio 3 vlepy blisko hotelu rodło w Pile-silny i konkretny fc leszka,nie wspomne o chodzeniu w koszulce Pogoni w koszalinie...nie wiem dlaczego kazdy sie mnie czepia,moze dlatego,że staram się być aktywnym na tym forum,ale cóż..
A co do tego bzykania TO SORRY BYŁEM TROCHĘ NACPANY I STAD PROBLEM!!!POZDRO
Siła Płynie Z Krwią , Duma Razem Z Nią ->Duma Pomorza
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.