Odp: Flagi Pogoni i nie tylko... - 12/03/2006 23:15
Gdybys wiedział jaki jest problem ze zrobieniem fajnej Fany to moze bys sie nie czepiał kolorów ale mimo to pozdrawiam i doceniam opinie postaram sie miec na uwadze przy robieniu jeszcze jednej Fany.MARIUSZ
No ja akurat wiem jaki jest problem z zrobieniem fany bo bedac jeszcze w 8 klasie podstawowki zrobilem dwie fany ktore do dzis czasem sobie powiewaja na naszym stadionie - niektorzy wiedza jakie to sa. Dzis jestem juz studentema nie w podstawowce i na te swoje wczesniejsze "dziela" tez patrze z dystansem i bardzo krytycznie ( mi tez zarzucano niekonsekwencje barw) - dzis juz bym to zrobil inaczej. Fajnie ze w ogole komus sie chce robic cos dla Pogoni - jesli chodzi o wykonanie flagi to naprawde jest to ciezka rzecz, wiec pelen szacunek dla tych osob ktore sie tego podejmuja.
Eh szkoda że jeszcze jednej nowej flagi zabrakło ale napewno da się to już nie długo naprawić :/
po co wszystko na raz.... tak bedzie ciekawiej
dokladnie...ja tez sie szczegolnie nie moge doczekac pewnej flagi
ja tez, bo tak szukalem podczas meczu dzie ta Flaga i nie moglem dostrzec chyba ze mowimy o innej.....
Flaga miała być tylko człowiek odpowiedzialny za dostarczenie chyba zabardzo się przeją zadaniem i jak w piatek zaczą pić tak w sobote nie mógł się wysłowić :/ no ale faktycznie może następnym razem bedzie ciekawiej nie wszystko odrazu
Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
[cytat=Gregor]Na meczu z Amicą kilka flag zaliczyło debiut, może ktoś pokusi się o wklejenie zdjęć, jak wam się podobają nowe płótna
Wierni Tradycji hmm zbyt pusta brakuje mi tam czegos i po co ta postac na srodku trzymajaca obcej narodowosci flage Pogoń International prosta lecz jak bylo w planie wyraza ze kibice Pogoni sa wszedzie Gryfice bardzo ladnie sie prezentuje fajna czcionka i pomysl na nalozenie na siebie herbow Drawsko Pomorskie flaga konkretna
Bo nie rozumiesz sensu i przeslania tej flagi, popros ktoregos z Tworcow to Ci to ladnie wyjasni.
Ja tylko napisalem ze ta flaga mi sie nie podoba i tyle
Czcionka i postac na srodku sa jak najbardziej na miejscu.
Tak to oslawiony Edward T.H. zwany pieszczotliwie Eddie.
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
[cytat=Gregor]Na meczu z Amicą kilka flag zaliczyło debiut, może ktoś pokusi się o wklejenie zdjęć, jak wam się podobają nowe płótna
Wierni Tradycji hmm zbyt pusta brakuje mi tam czegos i po co ta postac na srodku trzymajaca obcej narodowosci flage Pogoń International prosta lecz jak bylo w planie wyraza ze kibice Pogoni sa wszedzie Gryfice bardzo ladnie sie prezentuje fajna czcionka i pomysl na nalozenie na siebie herbow Drawsko Pomorskie flaga konkretna
Bo nie rozumiesz sensu i przeslania tej flagi, popros ktoregos z Tworcow to Ci to ladnie wyjasni.
Ja tylko napisalem ze ta flaga mi sie nie podoba i tyle
Czcionka i postac na srodku sa jak najbardziej na miejscu.
Tak to oslawiony Edward T.H. zwany pieszczotliwie Eddie.
Odp: Flagi Pogoni i nie tylko... - 15/03/2006 16:26
Mi tam sie podobaja flagi: Pogon(wiking) ,Jedno serce jeden klub,Pogoń(promienie słońca)Lads From Szczecin i chyba to wszystko(chyba ze cos przeoczyłem)A duma Pomorza wogule mi sie nie podoba
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.