Odp: Tenis,piłka ręczna,pływanie,lekkaatletyka i inne sporty - 01/10/2009 19:05
Holenderki dzis jakoś dziwnie słabiej grają,a ruskie jak trwoga to do gamoniowej ktora ma wysoką skuteczność w konczeniu akcji. nie jestem zwolennikiem teori spiskowych,ale jak jakims trafem pomaranczowe polegną to szczerze będe im życzył 4 miejsca na tych mistrzostwach
no jednak szacunek dla Holenderek-teraz wszystko lezy w naszych rękach.
Ostatnio edytowany przez: anathema, 1 października 2009, 19:43 [1 raz(y)]
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Ja mysle ze tez graja dla siebie, Polska to dla nich w ewentualnym finale raczej latwiejszy przeciwnik. Oranje!
Edycja: No to wygrały Holenderki. Mam pytanie 2 druzyna z naszej grupy (czyli Polska ) gra z pierwsza z drugiej grupy czy jest losowanie tak jak na ME mężczyzn?
Dębowski gadał, że Holenderki chciały ten mecz wygrać, żeby nie trafić na Włoszki bo to one zajęły 1 mecz w tamtej grupie. Czyli z jego gadki można wywnioskować, że nie ma losowania.
Dębowski gadał, że Holenderki chciały ten mecz wygrać, żeby nie trafić na Włoszki bo to one zajęły 1 mecz w tamtej grupie. Czyli z jego gadki można wywnioskować, że nie ma losowania.
Podejrzewam, że jest losowanie jak u facetów, czyli pierwsze zespoły losują drugie obojętnie czy z drugiej czy tej samej grupy.
Odp: Tenis,piłka ręczna,pływanie,lekkaatletyka i inne sporty - 01/10/2009 22:38
droga przez męke-Bułgarki kapitalnie w obronie,a ten ich serbski trenejro zachowywał sie jak jakis szaleniec. Ciekaw co mu Ruskie obiecały Kto sądził że to bedzie łatwy mecz był w błędzie,wystarczy spojrzeć na wyniki Bułgarek-poza meczem z Rosją,gdzie jednego z setów dostały do 9 (sic!) grały bardzo dobrze.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
włączyłem siatkarki,zobaczyłem dwa "cudowne" ataki kaczor i przełączyłe. kto ją lansuje jako zajebistą atakującą? najgorsza zawodniczka na tych mistrzostwach.
włączyłem siatkarki,zobaczyłem dwa "cudowne" ataki kaczor i przełączyłe. kto ją lansuje jako zajebistą atakującą? najgorsza zawodniczka na tych mistrzostwach.
napisz coś jeszcze ;]
troche przekory nie zaszkodzi w sobote gładkie 0-3 z Holendarkami a tak poważnie to co sie dzieje z Rosner? Brakuje nam bombardier Skowronskiej,bo skrzydłowe coś pary nie mają zanadto.
troche przekory nie zaszkodzi w sobote gładkie 0-3 z Holendarkami a tak poważnie to co sie dzieje z Rosner? Brakuje nam bombardier Skowronskiej,bo skrzydłowe coś pary nie mają zanadto.
ja tam sie ciesze ze Milenki nie ma Skowronskiej brakuje ale jak widac mozna sobie bez niej poradzic.
Jak obstawiacie polfinaly? ja widze rewanz na pomaranczowych tak gdzies 3:1 i w koncowym efekcie srebro po 3:0 z Wloszkami. w meczu o 3 miejsce bez niespodzianek - Holandia 3 - Niemcy 0.
ja tam sie ciesze ze Milenki nie ma Skowronskiej brakuje ale jak widac mozna sobie bez niej poradzic.
Jak obstawiacie polfinaly? ja widze rewanz na pomaranczowych tak gdzies 3:1 i w koncowym efekcie srebro po 3:0 z Wloszkami. w meczu o 3 miejsce bez niespodzianek - Holandia 3 - Niemcy 0.
Pozdrawiam malkontentów
szczerze to żałuje żeśmy na Włoszki nie trafili. Ciężko powiedzieć,ale jak dojdzie do finału Holandia-Włochy te pierwsze powinny wygrać. Wydaje sie że tamta grupa była łatwiejsza,no ale zobaczymy. Panie bywają nieprzewidywalne,jedna dostanie okres jeszcze inna nie dostanie w terminie,trzecią rozboli głowa...i pozamiatane
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.