Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche Mam złotą proporcję między umysłem a duchem Wersów plecak, tysiące w zeszycie Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Kto by kiedyś za czasów Małysza o tym marzył.... sukcesem było wtedy 3 miejsce raz na ruski czas w Pucharze Świata, pięknie,warto było czekać tyle czasu.Chłopaki skaczą bardzo dobrze cały sezon,zasłużyli sobie na to
Dziś zgodnym rytmem biją nam nasze serca które My,za Pogoń damy w każdy czas,czy czas dobry ,czy czas zły. Nie dla nas jest porażki smak ,nie dla nas forma zła...
Jak dla mnie Justyna Kowalczyk powinna wystartować na 30 km nie na 10 km, bo najlepiej jej szło w czasie jej startów na najdłuższych dystansach. Powinna tak zrobić na olimpiadzie, żeby mieć szansę na sukces.
Z tego co mi wiadomo, właśnie na Olimpiadzie Justyna ma startować na 30 km
Dziś zgodnym rytmem biją nam nasze serca które My,za Pogoń damy w każdy czas,czy czas dobry ,czy czas zły. Nie dla nas jest porażki smak ,nie dla nas forma zła...
Jak dla mnie Justyna Kowalczyk powinna wystartować na 30 km nie na 10 km, bo najlepiej jej szło w czasie jej startów na najdłuższych dystansach. Powinna tak zrobić na olimpiadzie, żeby mieć szansę na sukces.
Z tego co mi wiadomo, właśnie na Olimpiadzie Justyna ma startować na 30 km
Dobrze by było. Bo ona i fachowcy twierdzą że jej koronną konkurencją jest 10 km stylem klasycznym. Wyniki mówią co innego. Na olimpiadzie co kiedyś rywalizowała z Bjergen tak, jak się spodziewałem dała radę wygrać na 30 km, a nie na żadnym krótszym dystansie ☺
Panowie, a wie ktoś co się dzieje z siatkarkami Chemika Police. Kończy się kasa od głównego sponsora czy co. Odchodzą zawodniczki z pierwszego składu, nikt nowy nie przychodzi. Co tam jest grane.
Mniej kasy i odmlodzenie skladu, 4 juz nie ma a sa 2 nowe
Panowie, a wie ktoś co się dzieje z siatkarkami Chemika Police. Kończy się kasa od głównego sponsora czy co. Odchodzą zawodniczki z pierwszego składu, nikt nowy nie przychodzi. Co tam jest grane.
Mniej kasy i odmlodzenie skladu, 4 juz nie ma a sa 2 nowe
Odp: Tenis,piłka ręczna,pływanie,lekkaatletyka i inne sporty - 01/01/2018 10:12
Piękny turniej dla Polaków w Obersdorfie. Pierwszy raz w historii turnieju od 1953 roku w niemieckiej części konkursu 4 skoczni wygrał Polak. I w ogóle nasi skoczkowie rządzą w Niemczech. Oby dziś w Ga-pa nie było gorzej. Wyniki kwalifikacji dają taką nadzieję ☺ No i wygrał Stoch wszystkie 4 konkursy. Brawo
Ostatnio edytowany przez: Janek80, 6 stycznia 2018, 19:10 [1 raz(y)]
Odp: Tenis,piłka ręczna,pływanie,lekkaatletyka i inne sporty - 24/02/2019 18:06
Dzisiaj ustalając skład drużyny skoczków ma mistrzostwach świata Horngacher chyba dywersję uprawiał na rzecz Niemców i Austriaków, żeby byli przed nami. Hula zamiast Wolnego to było niemal pewne, że efekt będzie na minus dla naszej drużyny. A tydzień temu z Wolnym w składzie drużyny w Willingen było bezapelacyjne nasze zwycięstwo i wydawało się, że po bezsensownej próbie wystawiania Wolnego na pierwszej zmianie w Lahti, skład na konkurs drużynowy MŚ jest ustalony. Mi to wyglądało dzisiaj na sabotaż trenera przed pożegnaniem z reprezentacją naszych skoczków
Dzisiaj ustalając skład drużyny skoczków ma mistrzostwach świata Horngacher chyba dywersję uprawiał na rzecz Niemców i Austriaków, żeby byli przed nami. Hula zamiast Wolnego to było niemal pewne, że efekt będzie na minus dla naszej drużyny. A tydzień temu z Wolnym w składzie drużyny w Willingen było bezapelacyjne nasze zwycięstwo i wydawało się, że po bezsensownej próbie wystawiania Wolnego na pierwszej zmianie w Lahti, skład na konkurs drużynowy MŚ jest ustalony. Mi to wyglądało dzisiaj na sabotaż trenera przed pożegnaniem z reprezentacją naszych skoczków
Obejrzyj wyniki treningów przed konkursem to może zmienisz zdanie.
Obejrzyj wyniki treningów przed konkursem to może zmienisz zdanie.
Wolny dziś w drużynówce w Vikersund i poprzednio w drużynówce w Oslo bardzo dobrze się spisał na drugiej zmianie po raz kolejny. Myślę, że na Mistrzostwach Świata też by dał radę w drużynie. Teraz niestety Stoch zawodzi w drużynówce drugi raz z rzędu i zamiast zwycięstwa w Oslo i dziś trzeciego miejsca znowu przez jego słabsze skoki spadamy na 4. miejsce. No szkoda. W Planicy w drużynówce dobrze by było kogo innego dać na czwartej zmianie, bo Kamil coś nie daje rady na tej pozycji ostatnio Trener jakby mnie posłuchał. Dał Stocha w Planicy na drugą zmianę dla obecnie najmniej pewnego zawodnika w druzynie, a Żyła pewnie dał radę na ostatniej zmianie i jest wygrana
Ostatnio edytowany przez: Janek80, 23 marca 2019, 12:01 [2 raz(y)]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.