Odp: Tenis,piłka ręczna,pływanie,lekkaatletyka i inne sporty - 21/04/2014 18:34
Sukces polskich tenisistek. A Agnieszka Radwańska pokazała, że może wygrywać także dla reprezentacji, a nie tylko dla wielkiej kasy
http://sport.wp.pl/kat,1840,title,Fibak-Agnieszka-Radwanska-pokazala-wielka-klase,wid,16551889,wiadomosc.html
Odp: Tenis,piłka ręczna,pływanie,lekkaatletyka i inne sporty - 24/04/2014 21:55
Chemik od zawsze kojarzył mi się z barwami żółto-zielonymi a sympatycy siatkówki z Polic używają barw niebiesko-białych...herb też zmieniony, a zawodniczki... większość po 30, z nazwiskiem, które przyszły pewnie na rok, dwa, a co dalej ?
Chemik nagle stał się z beniaminka mistrzem Polski, tak się nie zbuduje drużyny na lata...
Dla mnie to taka bomba z cykającym zapłonem. Rok,dwa może trzy komuś się coś odwidzi i Wielki zjazd. Nie sądzę, że będzie jak w Vive z tym grekiem gdzie widać, że gościu ma pasję w sobie. W Policach raczej zimna kalkulacja, która póki co na plus.
Panie Cywil, nadal Pan sądzisz,że Ajtuj który przegrał z woznym z banku ma jakiekolwiek szanse z Adamkiem?
Dziwna walka i prawdę mówiąc nie wiem komu ona jest potrzebna Adamek schodzi już powoli ze sceny a Arturek przy ewentualnej porażce (dość prawdopodobnej) może zapomnieć o planach "podboju wagi ciężkiej" a skupić się jedynie na biciu noł nejmów niczym Wawrzyk czy Masternak. Jedyna szansa Arturka tkwi w tym że Adamek wyjdzie jeszcze w słabszej dyspozycji niż na Hłazkowa ale podejrzewam ze raczej będzie dość mocno zmotywowany na okazję walki w ojczyźnie.
Panie Cywil, nadal Pan sądzisz,że Ajtuj który przegrał z woznym z banku ma jakiekolwiek szanse z Adamkiem?
Dziwna walka i prawdę mówiąc nie wiem komu ona jest potrzebna Adamek schodzi już powoli ze sceny a Arturek przy ewentualnej porażce (dość prawdopodobnej) może zapomnieć o planach "podboju wagi ciężkiej" a skupić się jedynie na biciu noł nejmów niczym Wawrzyk czy Masternak. Jedyna szansa Arturka tkwi w tym że Adamek wyjdzie jeszcze w słabszej dyspozycji niż na Hłazkowa ale podejrzewam ze raczej będzie dość mocno zmotywowany na okazję walki w ojczyźnie.
Z biznesowego punktu widzenia Adamek mógłby się podłożyć Szpilce, żeby ten mógł tam jeszcze z kimś tam zawalczyć za dużą kasę. Adamek raczej kończy już karierę bokserską, no ale chyba specjalnie Szpilce nie będzie się podkładał? Choć jeśli rozstrzygnięcie będzie na punkty, to wiadomo że wygrana Szpilki daje lepsze szanse na zrobienie jakiegoś interesu
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.