Odp: Football Manager 2007 - 2010! - 25/10/2012 11:23
Nie grałem nigdy w FM`a, ale czyżby był on bardziej zabezpieczony od Fify, PESa czy GTA4 ( po premierze gry)?
Bo ja osobiście nigdy nie miałem problemu ze ściąganiem gier tydzień maks 2 po premierze, a czasem nawet dużo szybciej..
Odp: Football Manager 2007 - 2010! - 25/10/2012 11:47
Rok temu nie było cracka, jeśli dobrze pamiętam, ponad miesiąc, potem znów trzeba było robić do nowego patcha. Ja grę wtedy kupiłem i nie mogę żałować tej decyzji. Tyle czasu nie spędza się przy żadnej innej grze, do tego nie musiałem martwić się ściąganiem patchy, bo steam robił to za mnie. Na allegro można kupić FMa już za 89 zł. Za tę jakość to nie jest duża cena.
Odp: Football Manager 2007 - 2010! - 25/10/2012 12:01
W sumie strasznie dużo osób namawia mnie na tą grę Skoro tyle ludzi ją poleca to chyba się skuszę...Może będę następcą Grzesia Smolnego na stanowisku dyrektora sportowego
Ja bym pograł jeszcze trochę w FM 2012 i poczekał na patche, jednak ściągnąłem update z cmrev.com i jest tak żałosny. Transfery porobione, ale pozycje niezmodyfikowane. Rogalski prawy pomocnik, Pietrucha nie jest obrońcą, do tego staty mają tak tragiczne, że trzeba by było od razu zbudować nową drużynę.
To jak chcesz kupować, to możesz to zrobić już nawet teraz na allegroi przez kilka dni pograć w betę.
Ja bym pograł jeszcze trochę w FM 2012 i poczekał na patche, jednak ściągnąłem update z cmrev.com i jest tak żałosny. Transfery porobione, ale pozycje niezmodyfikowane. Rogalski prawy pomocnik, Pietrucha nie jest obrońcą, do tego staty mają tak tragiczne, że trzeba by było od razu zbudować nową drużynę.
Swoją drogą Rogalski w FM12 okazał się ładnym talencikiem na prawej obronie, warto było wypróbować
Odp: Football Manager 2007 - 2010! - 04/11/2012 15:35
W ogóle bramkarze momentami dziwnie się zachowują. U mnie notorycznie wybija piłki pod nogi przeciwnika z czego później padają bramki, nawet gdy ma obok siebie zawodnika z pola. Do tego czasem piłkarze odpuszczają piłki, które mają przy nodze i potrafi to wkurwić. Większych błędów jednak nie zaobserwowałem. Jak ktoś czekał, to może grać
Odp: Football Manager 2007 - 2010! - 06/05/2013 13:52
Ano, niemal kompletny jest FM 2012, ja sobie ściągnąłem nowy dodatek dodający składu z roku 94/95, można zaliczyć małe cofnięcie do dzieciństwa Szkoda tylko, że nie ma ligi polskiej.
Tradycyjnie zapraszam do grania Pogonią i zgłaszania do mnie błędów i sugestii w klubie, zawodnikach - zarówno dane, historia jak i atrybuty czy pozycje, wszystko mogę poprawić zimową łatką
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.