Odp: Football Manager 2007 - 19/10/2006 19:10
Klikasz na jeden z plików i otwierasz go Win Rarem, nastepnie wypakuj do folderu i te wszystkie dziwne pliki utworzą obraz. Potem wystarczy tylko zamontowac image o rozszerzeniu *bin do Daemon Tools i zainstalowac
Na końcu skopiuj cracka i odpalaj pozdro
Odp: Football Manager 2007 - 19/10/2006 19:44
takze sciagale gre z tego torrenta i potwierdzam ze w 100% działa. Gierka fajna chodzi chyba nawet troszke szybciej niz popszednia wersja. choc jest troszke bledow np glowne barwy Pogoni to... Biale... . Albo np osoby w sztabie Pogoni takie jak Zbigniew Koźmiński czy też Bogusław Pietrzak. Trzeba bedzie poczekac na pierwszy Update ktory mam nadzieje usunie te błedy. Ale ogolnie gierka po takim czasie oczekiwania spelenia moje wyobrazenia co do tej czesci gry
wreszcie sie sciagnelo zaraz pogiercuje... tylko ta jebanaq szkola ;/
Dobrze powiedziane . Mi się ściągneło ok. 1.00 to zainstalowałem i odpaliłem. Rozegrałem jeden mecz Pogoń-GKS Bełchatów, zakończony wynikiem 2:1. Obie bramki dla mnie zdobył pozyskany przed sezonem Kolendowicz.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.