Nie lubię Italii nie lubię Szkopów, dlatego obiektywnie stwierdzając...
Włosi zasłużyli na ten finał W 100%, siedziałem i nie dowierzałem że oglądam spotkanie gdzie grają Włosi!! Włosi którzy od pierwszej do ostatniej minuty non stop atakowalii... (tak stale grających Włochów, to może bym nawet polubił) Mam nadzieję, że w finale zagrają z Portugalczykami... bo nie dość że Francuzów nienawidzę, to jeszcze wyeliminowali Hiszpanów i Brazylijczyków :/.
No jestem a raczej byłem za Włochami ale nie oceniałem jaki moze byc wynik pod wzgledem uczuć - a tego kto jaki jest mocny no i okazało sie ze pomyłka w moim typowaniu nastąpiła i bardzo pozytywnie!
Popieram hasła w 100% w Finale ani Francja ani Portugalia nie ma na co liczyć ..
"..każda strata wychodzi mi na lepsze.."
Pogoń ponad wszystko ..
Odp: Mistrzostwa Świata 2006 - temat ogólny - 04/07/2006 23:59
Wlosi grali jak nie oni. Zajebista gra Pirlo jak i calego zespolu. Ballack i Totti rozczarowali. Totti caly czas odstawial noge. Wkoncu kurwa Del Piero cos strzelil na wielkiej imprezie po tylu latach niepowodzen. Zrewanzowal sie za final Euro 2000.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1756864702 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.