Nie lubię Italii nie lubię Szkopów, dlatego obiektywnie stwierdzając...
Włosi zasłużyli na ten finał W 100%, siedziałem i nie dowierzałem że oglądam spotkanie gdzie grają Włosi!! Włosi którzy od pierwszej do ostatniej minuty non stop atakowalii... (tak stale grających Włochów, to może bym nawet polubił) Mam nadzieję, że w finale zagrają z Portugalczykami... bo nie dość że Francuzów nienawidzę, to jeszcze wyeliminowali Hiszpanów i Brazylijczyków :/.
No jestem a raczej byłem za Włochami ale nie oceniałem jaki moze byc wynik pod wzgledem uczuć - a tego kto jaki jest mocny no i okazało sie ze pomyłka w moim typowaniu nastąpiła i bardzo pozytywnie!
Popieram hasła w 100% w Finale ani Francja ani Portugalia nie ma na co liczyć ..
"..każda strata wychodzi mi na lepsze.."
Pogoń ponad wszystko ..
Odp: Mistrzostwa Świata 2006 - temat ogólny - 04/07/2006 23:59
Wlosi grali jak nie oni. Zajebista gra Pirlo jak i calego zespolu. Ballack i Totti rozczarowali. Totti caly czas odstawial noge. Wkoncu kurwa Del Piero cos strzelil na wielkiej imprezie po tylu latach niepowodzen. Zrewanzowal sie za final Euro 2000.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.