Odp: Mistrzostwa Świata 2006 - temat ogólny - 01/07/2006 23:37
ale dno w wykonaniu kanarkowych. może mi ktoś wyjaśnić co robiło 6 brazylijczyków na lini pola karnego podczas straty bramki?? stali i sie gapili, przed bramką było więcej francuzów niż canarinhos !!!
adios brazylieros!!!
Odp: Mistrzostwa Świata 2006 - temat ogólny - 02/07/2006 09:03
wiadomosc z ostatniej chwili:
Antoni P. - znany działacz sportowy w dniu wczorajszym ok godz. 23 rozwiazal kontrakty ze wszystkimi zatrudnionymi przedstawicielami nacji brazylijskiej i masowo kupuje żabojadów
wiadomosc z ostatniej chwili:
Antoni P. - znany działacz sportowy w dniu wczorajszym ok godz. 23 rozwiazal kontrakty ze wszystkimi zatrudnionymi przedstawicielami nacji brazylijskiej i masowo kupuje żabojadów
Viva la France!!! Viva Zizou!!!! No w koncu ktos tym cienkim brazylijczykom dokopał
Final Francja - Włochy?
Chyba tak. Szkopom styknie juz tego wygrywania, a Francja sie tak rozkrecila ze Portugalczykow powinna rozjechac. Powtorka z EURO2000... teraz stawiam na rewanz - Wlosi wygraja!
Co do Julciego to zawsze taki byl stonowany i opanowany,a po meczu nie mial nastroju do zartow i widac ze byl wsciekly... Brazylijczycy robia cyrk, wygrywaja caly czas i teraz jedna porazka i wielki placz. Jakby nie wyszli z grupy to mogliby plakac, a tak? Co my mamy powiedziec?
Odp: Mistrzostwa Świata 2006 - temat ogólny - 02/07/2006 11:45
ogladal ktos wczoraj studio mundialowe na tvn24 , w studiu byl Dariusz Dzwigala, a na relacji z krakowa Majdan i podobala mi sie pod koniec ich rozmowa ,ze najlepszy okres jaki spedzili to byl w Pogoni , i radzio powiedzial ze juz gra w tym klubie, i chcialby zeby spotkali sie jeszcze raz w tym klubie, a Dzwigala cos tam na to ze z mila checia, bo jest narazie zawodnikiem bez klubu. i cos tam jeszcze gadali ale nie pamietam co, jak ktos wie to niech dopisze jeszcze
...Wiele Serc, Jedno Bicie, Pogoń Szczecin Ponad Życie...
ogladal ktos wczoraj studio mundialowe na tvn24 , w studiu byl Dariusz Dzwigala, a na relacji z krakowa Majdan i podobala mi sie pod koniec ich rozmowa ,ze najlepszy okres jaki spedzili to byl w Pogoni , i radzio powiedzial ze juz gra w tym klubie, i chcialby zeby spotkali sie jeszcze raz w tym klubie, a Dzwigala cos tam na to ze z mila checia, bo jest narazie zawodnikiem bez klubu. i cos tam jeszcze gadali ale nie pamietam co, jak ktos wie to niech dopisze jeszcze
jednym slowem dal do zrozumienia ze jest chetny wrocic do nas i to od zaraz ..............pozdro
Viva la France!!! Viva Zizou!!!! No w koncu ktos tym cienkim brazylijczykom dokopał
Final Francja - Włochy?
Co do Julciego to zawsze taki byl stonowany i opanowany,a po meczu nie mial nastroju do zartow i widac ze byl wsciekly... Brazylijczycy robia cyrk, wygrywaja caly czas i teraz jedna porazka i wielki placz. Jakby nie wyszli z grupy to mogliby plakac, a tak? Co my mamy powiedziec?
ale jaki potencjał piłkarski ma brazylia a jaki my mają po czym płakać bo gdyby zamiast staruchów dał młodych głodnych gry to byłoby duuuuużo lepiej
Francja ma sposób na Brazylijczyków, ale trzeba przede wszystkim przyznać, iż to Perreira sam przegrał ten ćwierćfinał i całe Mistrzostwa. Próbował nauczyć swoich zawodników gry zachowawczej. Tymczasem to kompletnie nie wypaliło i tak naprawdę nie miało prawa.
Dobre to mogło być na Chorwację, Australię czy Japonię. Ale przyszedł pożądny przeciwnik i klapa.
Poza tym sprawdziło się to oczym wcześniej pisałem. Mianowicie obsada boków obrony. Niestety Cafu i Roberto Carlos mają swoje najlepsze lata za sobą - nie ta szybkość (w szczególności), nie te zwody, sprawność itd.
Ale ja tam się cieszę, choć za żabojadami też specjalnie nie przepadam, ale nareszcie ktoś pokonał buńczuczną Brazylię.
Możnaby rzecz, że się nam Mistrzostw Europy porobiły. Rzeczywiście już dawno nie było tak, aby w półfinale grały wszystkie drużyny z Europy.
Francja ma sposób na Brazylijczyków, ale trzeba przede wszystkim przyznać, iż to Perreira sam przegrał ten ćwierćfinał i całe Mistrzostwa. Próbował nauczyć swoich zawodników gry zachowawczej. Tymczasem to kompletnie nie wypaliło i tak naprawdę nie miało prawa.
Dobre to mogło być na Chorwację, Australię czy Japonię. Ale przyszedł pożądny przeciwnik i klapa.
Poza tym sprawdziło się to oczym wcześniej pisałem. Mianowicie obsada boków obrony. Niestety Cafu i Roberto Carlos mają swoje najlepsze lata za sobą - nie ta szybkość (w szczególności), nie te zwody, sprawność itd.
Ale ja tam się cieszę, choć za żabojadami też specjalnie nie przepadam, ale nareszcie ktoś pokonał buńczuczną Brazylię.
Od ćwierćwiecza nie było takiej sytuacji a dokładnie od 24 lat(wtedy też miał miejsce ostatni mundial gdzie był finał "europejski") kiedy to w 4 znalazły się: Włochy, Francja, Polska oraz Niemcy.Szkoda, że w tym roku w tej 4 Portugalia znalazła się zamiast Polski
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
Odp: Mistrzostwa Świata 2006 - temat ogólny - 04/07/2006 10:43
Typy na półfinały:
Niemcy - Włochy 0:1 Mam nadzieje, że Włosi staną na wysokości zadania. Nie jestem może jakimś zagorzałym kibicem Włochów, ale każdy kto gra z Niemcami może liczyć na to, że będe im dopingował Portugalia - Francja 1:0 Tutaj jestem całym sercem za Portugalią i myśle że w regulaminowym czasie powinni coś żabojadom strzelić. Chociaż będe bardzo zadowolony jeśli uda się im awansować przynajmniej po karnych...
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Odp: Mistrzostwa Świata 2006 - temat ogólny - 04/07/2006 11:51
Nawet niech mnie Włosi dziś nie próbują wkurwić , nie wygrywając, z tą niemiecką mieszanką rasową (Hitler się chyba w grobie przewraca) . Mało osób o tym mówi , że Włochy w całym turnieju stracili jedną bramkę ... i to była bramka samobójcza , jeśli więc zagrają ten swój "nudny" futbol - to powinni przejść Niemców . Jeśli Włosi pierwsi strzelą bramkę to Niemcy nic nie zrobią . Zagrają catenacchio i po frytkach będzie.
O drugim meczu nie ma co pisać żabojady już swoje ugrały więc ... voyage voyage !
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.