Kupiłem sobię koszulkę "Wychowany na Twardowskiego" z okazji 100-lecia, a Wy co, dalej 30 lat z tyłu ?
Już całkiem serio, to trochę słabo wypuszczać koszulki, gdzie nawet napis nie jest dobrze wykonany i w normalnym świetle z odległości metra widać 1918
O kurwa, to juz byle podmiot moze sobie zrobic monopoly ? Poszlo do przodu pamietam akcje na forum i na gg rozsylanie spamu zeby ludzie glosowali, zeby Szczecin byl w ktorejs tam edycji
Przekręcamy w bok i... Załuska jest na prawej obronie czy tam lewej.
Przekrecamy w bok i barwy garnatowo - bordowcych robią sie bordowo- granatowe
Przekrecamy w bok i gryf zamiast patzreć z lewa strone ... patrzy w prawa
I nie nest tu szukanie drugiego dna.. EH czy FTF w Lechu pokazuje czym jest dzieło... najperw klub, godło...
później jako małą aplikacja swój temat
Chodzi o sam fakt wykonania !!!
PS. Czekamy na nowe kwiatki od 100% a tej zminy ich nie zabraknie:
Ostatnio edytowany przez: HardcoreCitySzczecin, 15 grudnia 2017, 01:44 [1 raz(y)]
Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 15/12/2017 08:08
100 % robi straszne gówno dla klubu i to nie ulega wątpliwości. Najnowsze koszulki... chyba każdy z nas dałby radę wymyślić tak skomplikowany projekt... Według mnie, to znów minimalizm naszego klubu decyduje (tak i na boisko jak i poza nim). Lepiej zrobić koszulkę po kosztach i wciskać syf za 99 zł, który nawet po przecenie nie chce się sprzedawać niż zrobić koszulki za 110-130 zł i sprzedaż je sprawnie, z zyskiem... Widząc, że 100pro bierze się za produkcje koszulek Pogoni, pomyślałem, że będzie ostro mając w pamięci ich projekty... jak na tą chwilę jest badziew jakiego mało, nieadekwatny do swojej ceny... Jak dla mnie, jak projektować koszulki pokazują kibice (chociaż tego ostatnio też jak na lekarstwo)... kozakami była klasyka wychowani.... (to co zrobił klub, wygląda na marną podróbę), chuligańska subkultura czy też koszulka cegiełka z aniołem "ale nas zbaw ode złego" - szkoda, że przy okazji zbiórki dla Zbyszka nie pomyślano o reedycji, bo chętnie bym taką jeszcze jedną zakupił.
p.s. jakby ktoś miał sztukę / dwie na zbyciu to odkupię
Ostatnio edytowany przez: Maxvell, 21 grudnia 2017, 14:36 [1 raz(y)]
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Temat jest oczywiście aktualny. Mamy w kwestii certyfikatów pewne opóźnienia, ale jesteśmy na etapie finalizacji tego tematu. Niebawem nowe certyfikaty będą wysyłane do Kibiców.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.