Co do podrywania zajętych lasek przez ŁZ93 i innych kopaczy - często zapominamy o jednym : to są zwykli, często prości ludzie. Tyle że mają kasę i są znani
Ostatnio edytowany przez: Stanisław Grzesiuk, 28 września 2017, 09:47 [2 raz(y)]
Zawiesić działalność w Social Media kazał Zwolińskiemu trener Maciej Skorża
Co do podrywania zajętych lasek przez ŁZ93 i innych kopaczy - często zapominamy o jednym : to są zwykli, często prości ludzie. Tyle że mają kasę i są znani
Zwykli i prości którzy nie potrafią prosto kopnąć zwykłej piłki za to świetnie potrafią ogarnąć wszelkie aplikacje na tabletach i telefonie.
Akurat bycie, zwykłym, prostym człowiekiem z taka czy inna grubością portfela, nie usprawiedliwia KURESTWA jakim niewątpliwie jest podbijanie do cudzych żon. Zakładam że to prawda więc jedynie na co Ken zasługuje, to na klapsa w ten wyżelowany łeb. Czytając jeszcze posty o tym że pruł się do kogoś na rodzinnym w moich oczach, choćby nagle strzelił 40 bramek, jest zerem bez honoru.
Akurat bycie, zwykłym, prostym człowiekiem z taka czy inna grubością portfela, nie usprawiedliwia KURESTWA jakim niewątpliwie jest podbijanie do cudzych żon. Zakładam że to prawda więc jedynie na co Ken zasługuje, to na klapsa w ten wyżelowany łeb. Czytając jeszcze posty o tym że pruł się do kogoś na rodzinnym w moich oczach, choćby nagle strzelił 40 bramek, jest zerem bez honoru.
Ja go nie bronie, żeby nie było. Miałem na myśli to że często się myśli że jak ktoś jej znany i kopie piłke to jest miłym i ułożonym człowiekiem. Często okazuje się że to zwykłe chamy, czy ludzie bez zasad tak jak laluś o którym dyskutujemy.
To że Zwoliński wypisywał/wypisuje do lasek to prawda i nie jest to żadne zaskoczenie. Troche dziwi to że robi to do zajętych dziewczyn, czy samemu mając już od dłuższego czasu dziewczynę,nawet narzeczoną na stałe.
Do dziewczyn ze środowiska szczecińskiego, sportowego też swego czasu wypisywał i uwierzcie że nie jest jedyny.
Nasi byli piłkarze, często żonaci, zajęci i z dziećmi też mają sporo na sumieniu, ale nie ma co bruździć. Nikt nie jest święty, świat jest brutalny.
A czas Zwolaka już minął, dla nas i przede wszystkim dla siebie niech pakuje manatki i zmienia miejsce pracy. Tu już lepiej nie będzie, pewne sprawy zabrnęły za daleko
Ostatnio edytowany przez: Stanisław Grzesiuk, 28 września 2017, 15:38 [2 raz(y)]
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
Trzeba przyznać, że marketing zrobił dobra robotę z tymi plakatami informacyjnymi w tramwajach. Dzisiaj moja znajoma mimo, że się nie interesuje piłką nożną, wiedziała, że jutro gramy mecz
Ten plakat mnie przekonał- Bosman się chłodzi,środki uspakajające pod ręką a i Canal plus odkodowany...
kto w ogóle wypuścił do OFICJALNEJ sprzedaży cokolwiek z tak zdeformowanym herbem klubu? przecież to jest jawna kpina
jestem ciekawy, czy herb klubu na kubku wygląda tak samo jak na poniższym zdjęciu z oficjalnego sklepu...
marketing (celowo napisany z małej litery ) już dawno odjechał razem z produktami 100%. Dziwi tylko, że takie produkty znajdują swoich adoratorów, którzy to kupują
Chyba wkrótce nowa kolekcja 100% w kolaboracji z Pogonią i czekam na taka MESKĄ tunikę/ sukienkę czy jak to sie nazywa z herbem lub napisem Pogoń... chyba już mnie to nie zdziwi
Ostatnio edytowany przez: HardcoreCitySzczecin, 2 grudnia 2017, 01:03 [1 raz(y)]
Gdzie mamy sobie kupić bluzę Pogoni? na gbstyl wisi jedna bluza i to mocno przeciętna i 3 koszulki, słaba alternatywa. Bluza jaki ojciec taki syn, Gotowi do bitwy, koszulka z motywem kotwicy, koszulka ja "serce" Pogoń... i akcesoria zimowe, nie jest z tym stoprocent tak źle.
Akurat akcesoria zimowe stoprocent robi super, szczególnie czapki, bluzy też mieli bardzo fajne, ale zauważyłem, że środowisko kibicowskie + słuchające raczej ulicznego rapu coś się uczepiło tej marki.
Gdzie mamy sobie kupić bluzę Pogoni? na gbstyl wisi jedna bluza i to mocno przeciętna i 3 koszulki, słaba alternatywa. Bluza jaki ojciec taki syn, Gotowi do bitwy, koszulka z motywem kotwicy, koszulka ja "serce" Pogoń... i akcesoria zimowe, nie jest z tym stoprocent tak źle.
nie pije do gbstylu czy do gadzetów klubu tylko do tego że stoprocent robi gówno- bo robi
wzory czy to czapek czy bluz mocno przeciętne, tym nbadziej koszulki
ale juz ch... w to ... bo wielu myślało, że jak jakośc stoprocent to bedzie miało swoje odzwierciedlenie jako Pogoń. Też tak myślałem, ale stoprocent pozło na łatwizne i zamiast dac dobre produkty - zaniżyło ich jakość
koszulka- miała grubość gramatury od 210 do 240 a koszulki Pogoni maja 180 gram
bluza- standardowa bluza stoprocent miała grubość 310-400 gram, a bluzy Pogoni oferują 280 gram
Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 03/12/2017 11:49
Dokładnie, stopro designer ponoć miał o wiele lepsze projekty, mocno lokalne, mocno kibicowskie, ale projekty z góry narzucają ludzie z Pogoni, wiem, że kolekcja jaki ojciec taki syn, która bardzo mi się podoba była akurat wymysłem stoprocent, a np najlepszą obroną jest atak, była wymyślona przez ludzi z klubu i dość słabo te koszulki się sprzedają. No i z tych rapowych marek lepiej mieć nasze szczecińskie stoprocent, gdzie wg wielu najlepszy raper w kraju Bonson jest praktycznie na każdym meczu niż warszawskie Prosto, gdzie nikt by się nami nie zainteresował
Dokładnie, stopro designer ponoć miał o wiele lepsze projekty, mocno lokalne, mocno kibicowskie, ale projekty z góry narzucają ludzie z Pogoni, wiem, że kolekcja jaki ojciec taki syn, która bardzo mi się podoba była akurat wymysłem stoprocent, a np najlepszą obroną jest atak, była wymyślona przez ludzi z klubu i dość słabo te koszulki się sprzedają. No i z tych rapowych marek lepiej mieć nasze szczecińskie stoprocent, gdzie wg wielu najlepszy raper w kraju Bonson jest praktycznie na każdym meczu niż warszawskie Prosto, gdzie nikt by się nami nie zainteresował
Nie mnie dywagować kto narzuca projekty- pokazuje tylko co jest nie tak. A czy winne za tą sprawę rzeczy jest stopro czy klub nie mnie w to ingerować. To amo tyczy sie jakosci. Pokazałem tylko że jest ona ZAOSZCEDDZONA. To czy na mecze chodzi Bon... czy Wini, czy Rena albo Mamed jest dla mne kompetnie nie istotne nawet w weekend czy Sobote
Fajnie ze robi to szczecińska firma, a nie np. Prosto i tu Ciebie rozumiem. Nie rozumiem tylko tego dlaczego szukac na siłe firm z miasta, które notabene nie maja nic wspólnego z Pogonią.
Dlatego, kupowanie u swoich jest moim priorytetem, dlatego promuje www.gbstyl.pl - zgodnie z hasłem OD KIBICÓW DLA KIBICÓW !
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.