Wszystko kupuje przez internet. To nie PRL, żeby w kolejce stać. Ja bym te kasy w pizdu zamknął na amen i tylko sprzedaż online ale taka co by działała. Taniej byłoby dla wszystkich. Więc takie głupie komentarze mógłbyś sobie darować.
Co do kas i padów serwera jeszcze 3 grosze. Na stadionie byłem o godzinie 14:40 i udałem się po bilet. Pomijam fakt chamów co kolesiom kupowali bilety bo im się nie chce stać i mają w dupie kolejkę i ludzi którzy wyrabiali KK, chciałbym tylko pokazać czerwoną kartkę prezesowi. Na trybunie byłem 5 min przed gwizdkiem na przerwę. Powinna być zniżka za to jakaś albo procentowo tańsze bilety skoro mecz trwa a ja się szarpie z babą w okienku bo system też klęczał w kasach (zamulał). Quo Vadis prezesie.. ?
Bilet do kina, czy na koncert też kupujesz 50min przed wydarzeniem?
Wszystko kupuje przez internet. To nie PRL, żeby w kolejce stać. Ja bym te kasy w pizdu zamknął na amen i tylko sprzedaż online ale taka co by działała. Taniej byłoby dla wszystkich. Więc takie głupie komentarze mógłbyś sobie darować.
O jaki wygodny...Tylko czekać jak będzie chciał się wysrać przez internet
Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 26/09/2016 20:33
Jak informuje portal Legionisci.com, ze Szczecinka na mecz Legii z Zagłębiem Lubin wybrały się dzieci ze Szczecinka. - Po raz kolejny wyjazd udał się w 100 procentach, no może poza wynikiem. Widok uśmiechniętych małolatów mówi wszystko! Pozostaną wspomnienia na lata - podkreślają w portalu fani ze Szczecinka. - Naszym celem jest propagowanie wśród młodzieży miłości do naszego klubu i dzięki SKLW kolejny wyjazd doszedł do skutku. Legia albo śmierć! - podsumowują fani.
Z racji tego że przeniosłem się w te strony wrzucam taki mały artykuł. Ukłony w stronę darmozjadów pracujących w marketingu. Swoją drogą Zachodniopomorskie a miasto podzielone między Legie a Pyry ........
To jest tak samo słabe, jakby podpisywał z nami umowę sponsorską producent skarpet ze Zgierza. Do zapomnienia.
No i gitara mamy nowego napastnika z nr.10 -na boisko za Zwolińskiego wchodzi cinkciarz- taką zapowiedź usłyszymy chyba już w meczu z legią
Chodzi mi raczej o to, że jedyną zauważalną zmianą związaną z tą umową będzie pojawienie się nowych banerów w okolicy stadionu. Wypowiedź prezesa wydukana na pamięć i ilość klubów którymi zainteresował się Cinkciarz w krótkim okresie czasu pozwala z wielką dozą prawdopodobieństwa stwierdzić, że to chuj wielki a nie umowa sponsorska ;]
If you continue to burn up d herbs, we gonna burn down d cane fields...
Od meczu z Legią Warszawa (14 października, piątek, g. 20.30) ponownie będzie można oglądać spotkania Pogoni z sektorów numer 1 i 2. Dotychczas oba były niedostępne podczas pojedynków Dumy Pomorza.
Co jest powodem zdjęcia reklamy Azotów? Czy liczą na komplet i szukają dodatkowych miejsc (choć nie pisali by, że OD meczu z Legią) czy coś zaczyna się zmieniać w stosunkach z Azotami?
Od meczu z Legią Warszawa (14 października, piątek, g. 20.30) ponownie będzie można oglądać spotkania Pogoni z sektorów numer 1 i 2. Dotychczas oba były niedostępne podczas pojedynków Dumy Pomorza.
Co jest powodem zdjęcia reklamy Azotów? Czy liczą na komplet i szukają dodatkowych miejsc (choć nie pisali by, że OD meczu z Legią) czy coś zaczyna się zmieniać w stosunkach z Azotami?
Pewnie wiatr znów porwał baner, już raz tak było...
Pewnie wiatr znów porwał baner, już raz tak było...
Bedzie reklama pewno, tylko na dolnej części sektorów. Przecież dolne części sektorów wyłączone.
Kontakt: [email protected] lub
https://www.facebook.com/granatowobordowi/
https://www.youtube.com/channel/UCxZxAvGhuKMBhf8d8HfCJ8w
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.