Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 18/12/2015 18:03
Stoprocent i Pogoń Szczecin SA mają zaszczyt przedstawić rezultat współpracy na polu odzieżowym.
Efektem kolaboracji jest kolekcja "DWUNASTY ZAWODNIK", której ambasadorem został Adam Frączczak.
Ubrania z kolekcji "DWUNASTY ZAWODNIK" znajdziecie tutaj:
Salon Stoprocent Endorfina Szczecin ul. Krzywoustego 72
Fanshop ul. Karłowicza 28
Outlet Park ul. Struga 22
Galaxy ul. Wyzwolenia 18-20
Inicjatywa na duży plus, biorąc pod uwagę chociażby jakość ubrań od stoprocent. Niestety kupiłem ostatnio koszulke w fanshopie i po praniu zbiegła się o dwa numery... Nie mówiąc już o jakości materiału...
Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 18/12/2015 18:32
Swoją drogą ryzykowny ruch ze strony Winiego, Stoprocent to jednak firma ogólnopolska i w każdym mieście chłopaki w tym śmigają, nie zauwazyłem, żeby np. Prosto. wypuszczało gadzety Legii Warszawa więc tym bardziej współpraca na duży plus. Ja osobiście nie jestem fanem rapu i stoprocent, ale umówmy się jest to firma kojarząca się ze Szczecinem i tym bardziej miło, że będą mieli gadzety wspólnie z naszą Pogonią.
Na pewno koszulka z kotwą za 89 zł.
Czapki za 59,
a ta bluzka :jaki Ojciec..." za 129 (albo119).
Ta kolekcja to raczej nie moje gusta, ale wykonanie czapek...rewelka.z bliska lepiej niż na foto i warte ceny.
Jak się okazuje, w przeciągu tygodnia udało się zebrać 40 fanów w Szczecinie, którzy zrzeszyli się wokół swojego lidera i już realizowane są dla nich karnety na nowy sezon.
Śmierdzi mi to jakąś propagandą. "udało się zebrać", "realizowane są dla nich karnety"...
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
jakość zweryfikuje czas choć porównując ją do samej marki stopro jest jakby trochę zaniżona - widać chociażby po grubości (gramaturze) koszulek, ale zobaczymy- na pewno bedzie to lepsze niz to co było do tej pory w fanshopie, ale i to odbije sie na cenie
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.