Oczywiście, że nie każdy kto jeździ potem chodzi na młyn. Właśnie chodzi o to, że większość pewnie nie. Dlatego uważam, że trzeba jakoś tych ludzi zmobilizować żeby na ten młyn jednak przyszli. Na pewno oni przyjdą prędzej niż jakiś niedzielny kibic co jest 3 razy w sezonie na meczu. Wszyscy narzekamy, a niestety nic nie robimy żeby coś się w tym temacie ruszyło. Obecnie na młynie panuje straszna żałość i trzeba coś z tym zrobić jak najszybciej, bo takiej ekipie jak Pogoń Szczecin nie przystoi wystawianie młyna wielkości tego w Gliwicach czy Bielsku. Apogeum tej żałości niestety zobaczymy na dzisiejszym meczu.
Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 02/12/2015 13:41
Patrząc z perspektywy klubu zrobienie dla wyjazdowiczów biletów na młyn po złotówce byłoby nielogiczne. Raz, że nie podniosło by to frekwencji (gro wyjazdowiczów przecież chodzi na na nasz stafion, ale siadają w innych sektorach), dwa, że z tego powodu klub miałby wymierne straty finansowe (wyjadowicz zamiast zapłacić 25 złotych na siódemkę, płaciłby złotówkę), trzy, w ten sposób sprawiłby, że liczba "nielegalnych" opraw, czy napisów mogłaby wzrosnąć, więc wzrosłoby także zagrożenie zamknięcia łuku, co przyniosłoby kolejne straty. Postarałem postawić się w roli organizatora i mówiąc krótko nielogiczne by było dofinansowanie ze swej kieszeni czegoś, co w przyszłości mogłoby przynieść straty finansowe.
Odp: ,,...Aby Pogoń rosła w siłę....(kibicowsko)"-Klubowy marketing,działania własne - 02/12/2015 14:33
Wiem, że u nas na forum ciężko dostać informacje kibicowskie ponieważ KMWTW PDK itp, ale jednak ja jako stały bywalec na meczach naszej Pogoni chciałbym wiedzieć z jaką ekipą się lubimy z jaką nie, pozdrawialiśmy flote - potem nie, pozdrawialiśmy falubaz - potem konfidenci, ciśniemy Kotwice od kurwicy oraz kamieniarze chuj wam w twarze, plus ich bratanie się z Gorzowem a teraz siedzą u nas w sektorze. Serio ciężko się w tym połapać
Zima w pełni, a w Oficjalnym fan-shopie asortymentu zimowego jak na lekarstwo ... jakieś informacje czy coś w tym roku nowego (chociażby na prezent) z szalików, czapek, rękawiczek będzie wydawane?
jeśli to prawda, to podziw dla klubu. dawno temu sam rozmawiałem z winim o takim czymś (o bluzach konkretnie), ale stwierdził, że nie chca w to wchodzić bo są firmą ogólnopolską i to bym im zaszkodziło.
ciekawe czy obecnie są szansę na bluzy PS w jakości 100%..
Zima w pełni, a w Oficjalnym fan-shopie asortymentu zimowego jak na lekarstwo ... jakieś informacje czy coś w tym roku nowego (chociażby na prezent) z szalików, czapek, rękawiczek będzie wydawane?
na stronie kibiców masz nowe czapki http://gbstyl.pl/czapki-c-8.html
z tego co wiem to powinny być tez w sklepie sportowym w Galerii Turzyn
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.