"Kochani!
Mam do oddania dwa 5-cio tygodniowe szczeniaki suczkę i pieska.Psiaki są śliczne i samodzielnie jedzą,od tygodnia wychowują się bez mamy,która w wyniku komplikacji poporodowej zmarła.Mam nadzieje że znajda się osoby,które zechcą zaopiekować się małymi sierotkami."
Kto zainteresowany kontakt: 667852199
Ostatnio edytowany przez: Castaway, 18 listopada 2012, 22:21 [1 raz(y)]
"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
Odp: Pomocy!!! - 15/01/2013 20:55
Panowie, pilnie potrzebuję wykrywacza metali. Ma ktoś takie cudeńko w domu? Zgubiłem w śniegu bardzo ważny klucz i bez takiego gadżetu nie mam szansy go odnaleźć
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Odp: Pomocy!!! - 14/02/2013 08:34
Potrzebuję pomocy od forumowych rodziców.
Moja 5-cio letnia córka, od września uczęszcza do zerówki w szkole podstawowej. I dopiero teraz dostałem takie pismo do wypełnienia, od wychowawczyni:
Oświadczenie:
Ja xxx wyrażam zgodę na pozyskiwanie i przechowywanie danych osobowych mojej córki ur. xxx na potrzeby Systemu Informacji Oświatowej.
Zgodnie z ustawą z dn. 15 kwietnia 2011r. o SIO (Dz. U. nr 139 poz. 814 z późn. zm.) oraz zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002r nr 101 poz 926 z późn. zm.)
Miejscowość, data Podpis
Próbowałem poczytać co nieco na temat tego systemu, jaki i samej ustawy i raczej jest to niepokojące. Nigdzie nie znalazłem informacji, że mógłbym w jakikolwiek sposób się temu sprzeciwić. Ustawa weszła w życie i koniec kropka. W związku z tym, po co szkole takie moje oświadczenie? Czy ktoś z Was odmówił podpisania takiego oświadczenia? W szkole powiedzieli, że to mój obowiązek, aby to podpisać. (sic!)
A mi się zawsze wydawało, że jak coś jest obowiązkowe, to nie wymagana jest niczyja zgoda.
Odp: Pomocy!!! - 01/03/2013 23:15
Siema kibole ! Jest konkretna sprawa, dziewczyna od nas ze szkoły chora jest na bardzo rzadką chorobę, możecie jej łatwo pomóc przekazując 1% podatku, potrzebuje na operacje 300 tysięcy zł, operacja odbędzie się w USA, ta choroba to Moyamoya.
Obecnie Paulinie pomóc można przez przekazanie 1% z podatku. Numer KRS: 0000270809, w rubryce informacje uzupełniające należy wpisać nazwisko oraz numer członkowski nadany przez Fundację - Plaugo, 1988. Wkrótce znany będzie też numer konta nadany Paulinie przez fundację. Osoby, które chcą pomóc Paulinie proszone są o kontakt z jej mamą Andżeliką Kiljańską nr tel. 795-399-252
Jak admin może to niech przyklei ten post z nowym tematem związanym z pomocą Paulinie.
Odp: Pomocy!!! - 10/04/2013 15:55
Witam!
Nie konkretnie ja lecz moja dziewucha potrzebuje kontaktu do jakiejś nauczycielki w Szkole Podstawowej w Szczecinie - chodzi dokładnie o klasę 3 SP. Może któregoś z was żona albo dziewucha naucza dzieciaki - dajcie znać. Nie chodzi o żadne szwidle lub nielegale
Witam!
Nie konkretnie ja lecz moja dziewucha potrzebuje kontaktu do jakiejś nauczycielki w Szkole Podstawowej w Szczecinie - chodzi dokładnie o klasę 3 SP. Może któregoś z was żona albo dziewucha naucza dzieciaki - dajcie znać. Nie chodzi o żadne szwidle lub nielegale
Napisz co dokładnie potrzebuje, najlepiej email. Chodzi o praktyki czy jak?
Witam!
Napisz co dokładnie potrzebuje, najlepiej email. Chodzi o praktyki czy jak?
edit: i jeśli to ważne to jaki przedmiot.
potrzebuje przeprowadzić ankiete z dziećmi do swojej pracy magisterskiej - bo jest na wychowaniu wczesnoszkolnym. Odezwij się na maila do niej [email protected]
Nie można wyświetlić żądanej strony. Może ona być chwilowo niedostępna, wybrany link może nie działać lub możesz nie mieć uprawnień do wyświetlania tej strony.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.