Na przyszlosc dla kolezanki nie robi sie ankiety z tak duza iloscia pytan i do tego z potrzeba wypelniania komentarzy wiekszosc anonimowych internautow odpuszcza po 10-tym pytaniu a jak jeszcze po zakonczeniu okazuje sie ze cos tam nie jest do konca wypelnione to juz absolutnie nikomu nie chce sie tego szukac i poprawiac trzeba robic tak ankiete zeby nie bylo mozliwosci zrobienia bledu lub niewypelnienia jakiegos pola i ograniczyc liczbe pytan do tych jedynie niezbednych.
Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
Odp: Pomocy!!! - 02/05/2012 13:59
jakis szef prewencji wylapal na dziure i teraz pojeby jezdza, lapia kazdego mlodego i przybijaja mu "czynna napasc na ..." ile osob zostalo zwinietych za darmo to masakra, niektorzy maja po 3 wyroki w 1 weekend za to samo i teraz moje pytanie, bylo nagranie na telefonie jak skrecaja ludzi, telefon oczywiscie zabrany i filmik usuniety, jest jakis program dzieki ktoremu odzyska sie usuniety film? po nagraniu z zatrzymania nikt nic na komorke nie nagrywal
moze to nie dokladnie odpoiwedz na Twoje pytanie, ale z wlasnego doswiadczenia (z laptopem) wiem ze da sie odzykac wiekszosc danych... rok temu padl mi laptop, a z dysku odzyskalem dane z 2006 roku nawet. Ogolnie gadalem z gosciem i mowil mi ze da sie odzyskac dane ze wszystkiego. Ja bylem u jakiegos w Podjuchach. jak bedziesz kogos poszukiwal, to daj znac - poszukam w necie aby sobie przypomniec
Odp: Pomocy!!! - 03/05/2012 00:09
wlasnie wiem, laptop czy karta pamieci to niebylby problem ale juz przy samej pamieci telefonu trzeba kombinowac. jakbyscie mieli jakies namiary, numery, adresy internetowe etc. jakichs radcow, adwokatow, porad albo opisow podobnych sytuacji to prosze dac znac, kazda pomoc na wage zlota, dzieki, pozdrawiam
Odp: Pomocy!!! - 06/05/2012 09:52
Info od znajomego ze szkoły. Informacja rozpropagowana też na dzielnicowych profilach to tu też niech będzie, bo się nie przewinęła jeszcze.
Potrzebna jest krew BRh- dla Marceli Łukasik. Ma białaczkę szpikowa i bardzo źle znosi chemioterapie. Oddając krew trzeba zaznaczyć, że to dla NIEJ. Marcela Łukasik jest leczona w SPSK NR 1.
Ostatnio edytowany przez: Pgn., 6 maja 2012, 10:16 [1 raz(y)]
Odp: Pomocy!!! - 08/05/2012 22:33
Standardowo. Koleżankę złapały kanary wczoraj tj. 7 maja. Potrzebna ulgowa sieciówka bez wpisanego numerka. GG w profilu. Jak ktoś ma to proszę o info jak najszybciej, bo ma tylko 7 dni na anulowanie kary. Najlepiej zostawcie tel do siebie to przekaże kontakt dalej.
Odp: Pomocy!!! - 19/05/2012 13:37
Witam wszystkich! Mam serdeczną prośbę o pomoc w super sprawie. Jedna ze szkół w woj. zachodniopomorskim w Łasku bierze udział w konkursie w którym można fajnie pomóc dzieciaką bo są super nagrody. Miałbym prośbę aby codziennie na nich głosować. To nic nie kosztuje, zarejestrowanie trwa chwilkę. Zachodniopomorskie, szkoła w Łasku. Dzięki za pomoc i pozdrawiam wszystkich którzy pomogą w tej jakże ważnej sprawie.
http://www.koloroweboiska.pl/
Na Ziemi Choszczeńskiej Wychowani Z Pogonią Od Zawsze Związani...
Odp: Pomocy!!! - 21/05/2012 20:30
Podbijam do góry. Kurwać panowie i panie to nic nie kosztuje. Jedno jebane kliknięcia po zarejestrowaniu raz dziennie.
http://www.koloroweboiska.pl/
Zachodniopomorskie. Szkoła w Łasku. Zróbcie to dla dzieciaków, nie dla mnie.
Pozdrawiam.
Na Ziemi Choszczeńskiej Wychowani Z Pogonią Od Zawsze Związani...
Odp: Pomocy!!! - 19/06/2012 16:33
Wie moze ktos cos na temat takiego wynalazku MAGNIFIQUE DANCE jest to dla mnie bardzo wazne
Podobno jest to jakas rewia ale potrzebuje czegos wiecej
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.